Darkless05
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu plugini java ile dahada geliştirip yapmak lazım sonrada spigotta satarak gelen parayı foruma bağışlarız. Fikir güzelde tabii ki bunu yapan arkadaş emeğinin karşılığını alması gerekir 
öncelikle plugin değil ama geliştirilip satılabilir ama zaten @Republican Sensei nin böyle bir skripti vardı spigottaBu plugini java ile dahada geliştirip yapmak lazım sonrada spigotta satarak gelen parayı foruma bağışlarız. Fikir güzelde tabii ki bunu yapan arkadaş emeğinin karşılığını alması gerekir![]()
skriptin ne olduğunu biliyorum kafam karışmış plugin yazmışım ^^öncelikle plugin değil ama geliştirilip satılabilir ama zaten @Republican Sensei nin böyle bir skripti vardı spigotta
gerek varsa yapıyorum hayırdır sana'mı battı kardeş ?İndirdiğin bütün pluginlerin altına da bu yorumu yapıyor musun acaba.
Böyle yorum yaptığın bir örnek atar mısın, essentials veya worldedit gibi eklentilere de yazmışsındır kesin ^^gerek varsa yapıyorum hayırdır sana'mı battı kardeş ?
kardeş sende sakin ol hemen hemen her konuda seni görüyorum boş boş yorum atmaktan vazgeçBöyle yorum yaptığın bir örnek atar mısın, essentials veya worldedit gibi eklentilere de yazmışsındır kesin ^^
okey senseiBoş boş değil doğru bir şey demiş. @AnkaBilisimTR'in amacı konuyu baltalamak ve gereken cevabı almış.
Tabi Tabi Kodları Göremiyorsak Düzenlemiyorsak Sadece Kullanabiliriz Yeni Şeyler Eklemem Veya Düzenlemem Gerekirse Sen Yaparsun Canum Kardeşüm.Boş boş değil doğru bir şey demiş. @AnkaBilisimTR'in amacı konuyu baltalamak ve gereken cevabı almış.
aynen kullanma o zamanTabi Tabi Kodları Göremiyorsak Düzenlemiyorsak Sadece Kullanabiliriz Yeni Şeyler Eklemem Veya Düzenlemem Gerekirse Sen Yaparsun Canum Kardeşüm.