InfusionCoder
HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar 10 Tane Vip Kodu Olacak Adam /vipal <vipkodu> Yazınca Kodu Doğruysa Vip Olacak Ve O Kod Silinecek
paylaşırsanız forum adına iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1431065541,1431065510][/DOUBLEPOST]Böyle bişi yapıcam fikir güzel ama vermiyecem
harbiden hiç kasma sen ver sunucuyu biz yapmaya hazırız..Sunucuyu ver biz yapalım?
Aslında argları vip kodu yaparsın 20 satıra biter bu iş[DOUBLEPOST=1431077267][/DOUBLEPOST]paylaşırsanız forum adına iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1431065541,1431065510][/DOUBLEPOST]
harbiden hiç kasma sen ver sunucuyu biz yapmaya hazırız..
https://forum.gamer.com.tr/konu/kod-ile-vip-alin.261209/paylaşırsanız forum adına iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1431065541,1431065510][/DOUBLEPOST]
harbiden hiç kasma sen ver sunucuyu biz yapmaya hazırız..
10 satırla bitirdim paylaştım .dçok basit![]()
hocam biraz açıklama yapsan nerelere kodlar girilecek gibisinden bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. arglara bir açıklama ekle istersen10 satırla bitirdim paylaştım .d
Gerekli açılama mevcut olduğunu düşünüyorum "Kod1" "Kod2" kısmına istediğiniz kodu yazarak çalıştırabiliyorlar.Vip isimleri Vip,MegaVip,UltraVip,UltronVip vipleri sınırsız veriyor taki siz alana dek.hocam biraz açıklama yapsan nerelere kodlar girilecek gibisinden bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. arglara bir açıklama ekle istersen
peki öyle diyorsan doğrudur fakat sen yinede ufak bir açıklama ekle bu tür işlere merak saran çok arkadaşlarımız var "skript nasıl kurulur" "skripti hangi programla yaparım" gibi soru soran arkadaşlar için çok iyi olacaktir. teşekkürlerGerekli açılama mevcut olduğunu düşünüyorum "Kod1" "Kod2" kısmına istediğiniz kodu yazarak çalıştırabiliyorlar.Vip isimleri Vip,MegaVip,UltraVip,UltronVip vipleri sınırsız veriyor taki siz alana dek.
Skript eventleri hakkında,nasıl kullanılacağı ve yazdığım basit skriptleri tanıtacağım playlist ekliyicem youtube kanalıma sesli.Oradan umarım herkes yararlanır çekmeye başladım.peki öyle diyorsan doğrudur fakat sen yinede ufak bir açıklama ekle bu tür işlere merak saran çok arkadaşlarımız var "skript nasıl kurulur" "skripti hangi programla yaparım" gibi soru soran arkadaşlar için çok iyi olacaktir. teşekkürler
hocam kanal reklamı yapmayı geçsende dediğim olayı eklesen olurmu?Skript eventleri hakkında,nasıl kullanılacağı ve yazdığım basit skriptleri tanıtacağım playlist ekliyicem youtube kanalıma sesli.Oradan umarım herkes yararlanır çekmeye başladım.
Reklam yapmadım o sorular soruların hepsini video ile yanıtlayacağımı dile getirdim sadecehocam kanal reklamı yapmayı geçsende dediğim olayı eklesen olurmu?
peki hocam siz yapmamakta ısrar ediyorsanız yapacak bir şey yok. ben yapar atarım az sonra 1-2 saate işim var şimdiReklam yapmadım o sorular soruların hepsini video ile yanıtlayacağımı dile getirdim sadece