Vip Kod

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 10 Tane Vip Kodu Olacak Adam /vipal <vipkodu> Yazınca Kodu Doğruysa Vip Olacak Ve O Kod Silinecek

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
paylaşırsanız forum adına iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1431065541,1431065510][/DOUBLEPOST]
harbiden hiç kasma sen ver sunucuyu biz yapmaya hazırız..
Aslında argları vip kodu yaparsın 20 satıra biter bu iş[DOUBLEPOST=1431077267][/DOUBLEPOST]
paylaşırsanız forum adına iyi olabilir.[DOUBLEPOST=1431065541,1431065510][/DOUBLEPOST]
harbiden hiç kasma sen ver sunucuyu biz yapmaya hazırız..
https://forum.gamer.com.tr/konu/kod-ile-vip-alin.261209/

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
hocam biraz açıklama yapsan nerelere kodlar girilecek gibisinden bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. arglara bir açıklama ekle istersen
Gerekli açılama mevcut olduğunu düşünüyorum "Kod1" "Kod2" kısmına istediğiniz kodu yazarak çalıştırabiliyorlar.Vip isimleri Vip,MegaVip,UltraVip,UltronVip vipleri sınırsız veriyor taki siz alana dek.

H

HardCore2

Ziyaretçi
Gerekli açılama mevcut olduğunu düşünüyorum "Kod1" "Kod2" kısmına istediğiniz kodu yazarak çalıştırabiliyorlar.Vip isimleri Vip,MegaVip,UltraVip,UltronVip vipleri sınırsız veriyor taki siz alana dek.
peki öyle diyorsan doğrudur fakat sen yinede ufak bir açıklama ekle bu tür işlere merak saran çok arkadaşlarımız var "skript nasıl kurulur" "skripti hangi programla yaparım" gibi soru soran arkadaşlar için çok iyi olacaktir. teşekkürler

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
peki öyle diyorsan doğrudur fakat sen yinede ufak bir açıklama ekle bu tür işlere merak saran çok arkadaşlarımız var "skript nasıl kurulur" "skripti hangi programla yaparım" gibi soru soran arkadaşlar için çok iyi olacaktir. teşekkürler
Skript eventleri hakkında,nasıl kullanılacağı ve yazdığım basit skriptleri tanıtacağım playlist ekliyicem youtube kanalıma sesli.Oradan umarım herkes yararlanır çekmeye başladım.

H

HardCore2

Ziyaretçi
Skript eventleri hakkında,nasıl kullanılacağı ve yazdığım basit skriptleri tanıtacağım playlist ekliyicem youtube kanalıma sesli.Oradan umarım herkes yararlanır çekmeye başladım.
hocam kanal reklamı yapmayı geçsende dediğim olayı eklesen olurmu?

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yahu bunu bilmeyen yok git vipzero plugini yükle ayarlamaları çek /newkey vip yaz vip kodu oluşcak oyuncuya o kodu ver oyuncu oyundan
/usekey xxxxxxxxxx yazsın işte sonra 5-10 kez Lapynours vip oldu hayırlı olsun felan yazcak vip olcak araştır bulursun :)