VİP KONUSU. I'm first VIP of the forum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sadece o değil herkes grupların geri gelmesini istiyor.
Ben İstemiyorum Forumdaki En Saçma Şeydi Gruplar
en yakın cafeden rahatlıkla 2-3 lira fazla ödeyerek paypallarını kullanabilirsin.. Mutlaka vardır ..
22 yıllık tecrübe konuşuyor:p Knight online dan vaktinde premium almak için neler yaptık neler.:p .. Artık her cafede var paypal.. max 5 lira komisyon ister 20 lira için..
Neden Aynı Ücreti Vermek Varken 5TL İçin 2-3 TL Fazla Vereyim ?
Biraz alakasız bir deyim olacak ama:
"Kurunun yanında yaşda yanar"
:(

Mobil ödeme sistemi gelirse olacakları benden iyi sen biliyorsun
Forumun Gelirlerini Karşılamak İstiyorlarsa Katlanacaklar Sunucularda Vip Alanlar Paypalla Yada Mobille Alınca Bir Fark Elde Etmiyor Alayı V€led Oluyor
Mesela Arkadaşın Dediği Cafede ki Kart İle Alacaklar Kartı Olmayan Alacak Değil Ve Yaş Sınırı Olmayan Bir Kart Günümüzde 10 Yaşındaki V€ledde 80 Tane steam Oyunu Olduğuna Bakarsan Öyle Bulunması Zor bir şey Değil V€ledlik Yapacaksa Ha Belki 5TL Fazla Verir Belki 3 Gün Daha Fazla Uğraşır Sırf Trollük İçin Alır Yani
Milleti Uğraştırmaya Deymeyecek Bir Konu

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Forumun Gelirlerini Karşılamak İstiyorlarsa Katlanacaklar Sunucularda Vip Alanlar Paypalla Yada Mobille Alınca Bir Fark Elde Etmiyor Alayı V€led Oluyor
Mesela Arkadaşın Dediği Cafede ki Kart İle Alacaklar Kartı Olmayan Alacak Değil Ve Yaş Sınırı Olmayan Bir Kart Günümüzde 10 Yaşındaki V€ledde 80 Tane Steam Oyunu Olduğuna Bakarsan Öyle Bulunması Zor bir şey Değil V€ledlik Yapacaksa Ha Belki 5TL Fazla Verir Belki 3 Gün Daha Fazla Uğraşır Sırf Trollük İçin Alır Yani
Milleti Uğraştırmaya Deymeyecek Bir Konu
İsteyen kişi herşeyi yapabilir. Eğer 8 yaşındaki bir çocuk gerçekten isterse vip alabilir. Hatta isterse bu siteyi bile çökerte bilir. Ama burda anahtar kelime "isterse"
Ben hiçbir vélédin sırf trollük için internet kafeye gidip paypal açacağına inanmıyorum. Ama çok kolay bir şekilde telefondan ödeme sistemini gerçekleştirebilir.
Bir üstteki yorumumdada dediğim gibi "Kurunun yanında yaşta yanar"

umut_

En iyi cevaplar
0
İsteyen kişi herşeyi yapabilir. Eğer 8 yaşındaki bir çocuk gerçekten isterse vip alabilir. Hatta isterse bu siteyi bile çökerte bilir. Ama burda anahtar kelime "isterse"
Ben hiçbir vélédin sırf trollük için internet kafeye gidip paypal açacağına inanmıyorum. Ama çok kolay bir şekilde telefondan ödeme sistemini gerçekleştirebilir.
Bir üstteki yorumumdada dediğim gibi "Kurunun yanında yaşta yanar"
Sadece " Mobil Ödeme " Sistemini Getirmeyerek V€ledlerin Vip Olmamasını Sağlayamazsınız Yani Bunada Bir Açıklık Getireyim :p

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Sadece " Mobil Ödeme " Sistemini Getirmeyerek V€ledlerin Vip Olmamasını Sağlayamazsınız Yani Bunada Bir Açıklık Getireyim :p
Peki doğru..
Ama yüzde 90 ı bu şekilde engellenmiş oluyor.. Erişim kolay olmayınca üşenecekler..
Hatta forumda sırf viplere özel bölgeler ve sohbet açılsın tadından yenmez..

umut_

En iyi cevaplar
0