VİP Satış İçin Plugin

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, ben serverımda vip satmak için kolay bir yöntem düşünüyorum. Ama malesef plugin yada sk kodlayamadığım için istediğimi yapamayacağım. Benim istediğim şey oyuncuların chestcommands'da bi menüyü açınca "vip al" komutuna tıkladıklarında adminlere bir mesaj gelmesi ve adminlerin vip almak isteyen oyuncuyla danışması. Yani oyuncu ChestCommands'da Vip Al butonuna tıklayacak ve bize bildirme gelecek. Sonrasını biz halledeceğiz. Böyle plugin yada skript varmı yada yazabilirmisiniz? Teşekkürler

AtaAksoyy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İstediğin eklenti o kadar da zor değil senin için yapabilirim ama eklenti ile ilgili biraz daha detay ver

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğin eklenti o kadar da zor değil senin için yapabilirim ama eklenti ile ilgili biraz daha detay ver
Teşekkür ederim gerçekten işime yarayacak bi plugin olacak. Ve istediğim tam olarak şöyle;
Oyuncular chest commands yardımıyla benim ayarladığım item'e sağ tıkladıklarında bir menü açılacak ve içinde iki seçenek olacak. Vip ve Vip+. Oyuncu hangi paketi almak istiyorsa onun üzerine tıklayacak ve yetkili birine mesaj gelecek. Yada bir not defterine düşecek istek. Oyuncuyada isteğiniz iletildi gibisinden mesaj gelecek.
Böyle bir şey yapabilirsen çok saol.
Yada şöyle yapabilirsek daha iyi olur;
Oyuncu almak istediği paketin üstüne tıkladığında ondan telefon numarasını isteyecek. Oyuncuda numarasını yazacak ve ödemeyi onun telefonundan kesecek. Yada bu kredi kartıyla olacak.

AtaAksoyy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim gerçekten işime yarayacak bi plugin olacak. Ve istediğim tam olarak şöyle;
Oyuncular chest commands yardımıyla benim ayarladığım item'e sağ tıkladıklarında bir menü açılacak ve içinde iki seçenek olacak. Vip ve Vip+. Oyuncu hangi paketi almak istiyorsa onun üzerine tıklayacak ve yetkili birine mesaj gelecek. Yada bir not defterine düşecek istek. Oyuncuyada isteğiniz iletildi gibisinden mesaj gelecek.

Oyuncu almak istediği paketin üstüne tıkladığında ondan telefon numarasını isteyecek. Oyuncuda numarasını yazacak ve ödemeyi onun telefonundan kesecek. Yada bu kredi kartıyla olacak.
İlk dediğini skript ile kolayca yapabilirsin ikinci dediğin ise zor skript çilere sorarsan bunu yazmaları 5 dk almaz

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11

PHP:
command /vip:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&aVip al" to player
        format slot 3 of player with iron sword named "&eVip"  with lore "&aBuna tikladiginizda oyunda admin varsa ona mesaj gonderecektir." to close then run "/istekci vip"
        format slot 5 of player with diamond sword named "&aVip +" with lore "&aBuna tikladiginizda oyunda admin varsa ona mesaj gonderecektir." to close then run "/istekci vip+"

command /istekci [<text>]:
    trigger:
        arg 1 is "vip":
            loop all players:
                loop-player has the permission "op":
                    send "&a%player% &badli oyuncu &5Vip &balmak istiyor." to loop-player
                    log "%player% %arg 1% almak istiyor." to "istek.log"
        arg 1 is "vip+":
            loop all players:
                loop-player has the permission "op":
                    send "&a%player% &badli oyuncu &5Vip + &balmak istiyor." to loop-player
                    log "%player% %arg 1% almak istiyor." to "istek.log"

Buyur. 1. si
2. si Skripti geçin, plugin ile bile mümkün değildir. Çünkü minecraft üstünde çalışan bir JavaPlugin telefon üstüne işlem yapamaz.