Vip Üyelik Aldığım Server Kapandı Ne Yapabilirim

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben TheOfKinq
Ben @FaciaGC Adlı Arkadaşımızın Serverinden Vip Üyelik Aldım
Server Kapandı Bilişimden Kaynaklanan Bir Sebeple Öle Dedi Bana
Açılacak Dedi Çok Uzun Süre Bekledim Açılmadı Sonra Bana Skypeden Server Açıldı Dedi Ama İp sini Vermedi
Dediki Sana Zaten Verdim Sonrada Skypeden Sildi Beni
Ne Yapabilirim Bu Konu Hakkında Lütfen Yardım Edin :(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Son verdiği ya da aldığınız IP'de sunucu kapalı mı görünüyor? Böyle durumlarda dava açma hakkınız var tabi, ödemeyi, kullanımı kanıtlayabiliriseniz. Kanıtladığınız taktirde cezası uygulanır. Paranızda iade edilir. Bir de şöyle bir durum var VIP'lik almadan önce size bir belge imzalttıysa veya şartnameyi gösterdiyse sorumluluğu kalkar. Ayrıca şartnameyi illâ göstermek zorunda değil, tek sorumluluğu şartname hazırlayıp bunu sitesinde veya kullandığı reklam platformunda sunması. Bakıp bakmamak kullanıcının sorunu. Eğer şartname yoksa, bilemiyorum. İsterse "ben bundan sorumlu olduğumu söylemedim" diyebilir. Kısaca güvenmedğiniz kişilerle alış-veriş yapmayın.

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Son verdiği ya da aldığınız IP'de sunucu kapalı mı görünüyor? Böyle durumlarda dava açma hakkınız var tabi, ödemeyi, kullanımı kanıtlayabiliriseniz. Kanıtladığınız taktirde cezası uygulanır. Paranızda iade edilir. Bir de şöyle bir durum var VIP'lik almadan önce size bir belge imzalttıysa veya şartnameyi gösterdiyse sorumluluğu kalkar. Ayrıca şartnameyi illâ göstermek zorunda değil, tek sorumluluğu şartname hazırlayıp bunu sitesinde veya kullandığı reklam platformunda sunması. Bakıp bakmamak kullanıcının sorunu. Eğer şartname yoksa, bilemiyorum. İsterse "ben bundan sorumlu olduğumu söylemedim" diyebilir. Kısaca güvenmedğiniz kişilerle alış-veriş yapmayın.

Hiçbirşey İmzalamadım Direk Parayı Yolladım Vipliğimi Verdi Ne Yapacağım Hiç Bilmiyorum Ama Bana Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Param Yok Zaten :(

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
10 TL Para Ödedim Ama O Para Benim İçin Büyük Bir Para :D Sizin İçin Küçük Olabilir Ama Benim İçin Büyük :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ah be abi yaptığın akıl işi mi? Açık duracağı garanti olmayan bir sunucuya para verilir mi bu sana ders olsun bir daha abuk subuk sunuculara para vermezsin vereceksen son oyuncuya filan ver