VIP ZERO | Plugin Tanıtımı | TÜRKÇE

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örnek olarak mesela birisine mute atıyorsunda o saniyesi saniyesi tam olarak dolunca mutesi bitiyorya onun gibi

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
ben bu plugini en son yüklediğimde ayarlayamamıştım ya dün yükledim ayarlamaya çalıştım örn kendime süreli vip vericem veremiyorum :/

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ben bu plugini en son yüklediğimde ayarlayamamıştım ya dün yükledim ayarlamaya çalıştım örn kendime süreli vip vericem veremiyorum :/

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ
Şöyle yap

/newkey megavip 5

5 günlük magavip kodu gelir o koduda

/usekey kod

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.[DOUBLEPOST=1405269698,1405244499][/DOUBLEPOST]@WindArmy Türkçe Olarak Ayarlanmıştır

NOT: Hiç Denemedim Bilgisayar Müsait Olmadığı için Hata Çıkarsa Söylerseniz Sevinirim

Son düzenleme:

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Ben arkadaş konu açmadan öncede kullaniyordum gayet güzel buğday yok.
Vip satin alan kişi vip i satin aldıgı aynı gün tatile gitti diyelim. 1 ay tatile çıktıktan sonra gelse bile sonra yine 1 aylık vip i olucaktır. online olmayınca vip süresi bitmiyor. bu işlem vip alanlar için iyi , vip sağlayanlar için kötü şekilde. isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
bunlar için ayrı permission pluginlerini kullanın SonOyuncu Zpermissions kullanıyor. online olsada olmasada otomatik olarak oyuncu grubuna geriye atıyor. süreli olarak sizi bi gruba atabiliyor. buna PermissionEX de dahil olmak üzere birçok Permission plugininde mevcuttur. Size tanıtılan ve bildiginiz Group manager de malesef bu işlem gerçekleştirilmez. oyüzden saçma pluginlere yöneliyorsunuz.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vip satin alan kişi vip i satin aldıgı aynı gün tatile gitti diyelim. 1 ay tatile çıktıktan sonra gelse bile sonra yine 1 aylık vip i olucaktır. online olmayınca vip süresi bitmiyor. bu işlem vip alanlar için iyi , vip sağlayanlar için kötü şekilde. isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
bunlar için ayrı permission pluginlerini kullanın SonOyuncu Zpermissions kullanıyor. online olsada olmasada otomatik olarak oyuncu grubuna geriye atıyor. süreli olarak sizi bi gruba atabiliyor. buna PermissionEX de dahil olmak üzere birçok Permission plugininde mevcuttur. Size tanıtılan ve bildiginiz Group manager de malesef bu işlem gerçekleştirilmez. oyüzden saçma pluginlere yöneliyorsunuz.
Sen ne saçmalıyosun ben sadece bu yönden kötü olduğunu söyledim düzeltmesinde varmış fakat ben groupmanagerdan memnunum

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşın buycraft deneyin vip satışları daha kolay merak eden ve anlatım isteyen olursa detaya girebilirim son oyuncu gibi bir sistem bile kurabilirsiniz tabi biraz kodlamada gerek

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bug yok diyorlar ? @__NiqhtRide__ Bug varmı ?
@__NiqhtRide__ Server kapatsam daha hala kod devam edermi? yani nasıl desem serverim kapalı olacak ama adamın Süresi Geçecek.
Birde adam oyundan çıkarsa kod devam edermi_?

Son düzenleme:

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@__NiqhtRide__ Server kapatsam daha hala kod devam edermi? yani nasıl desem serverim kapalı olacak ama adamın Süresi Geçecek.
Ben Kendi Sunucumda Kullanıyorum Ama Sizin Dedikleriniz gibi Birşeye Rastlamadım Şu zamana Kadar.
Herhangi Bir Sorunu veya Bugu Olduğunu Düşünmüyorum...

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
vip servere girmedigi sürece vip süresinden düşüş sağlamaz o plugin arkadaşım bunun neresini anlamıyorsun. kullananlar var tabii ki sende kullanabilirsin benim için bi eksiktir bu ve bi bugtur neden diye soracak olursanız. adamın canı sıkıldı 1 ay girmedi servere servere girmedigi için süresi düşmüyor otomatik olarak da vip grubundan atılmıyor girdigi gibi vip olmaya devam ediyor...

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
vip servere girmedigi sürece vip süresinden düşüş sağlamaz o plugin arkadaşım bunun neresini anlamıyorsun. kullananlar var tabii ki sende kullanabilirsin benim için bi eksiktir bu ve bi bugtur neden diye soracak olursanız. adamın canı sıkıldı 1 ay girmedi servere servere girmedigi için süresi düşmüyor otomatik olarak da vip grubundan atılmıyor girdigi gibi vip olmaya devam ediyor...
Aslında bi skript yaz dım çalışırsa bunu engelleriz

CraftBrain'den herleze selamlar..

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@successed hiçbir sorunu yok hatta serveri kapattım. 1 Gülük Vip kodu verdim kendime sonra Ertesi Gün Bi baktım Vipim gitti :D
yani pluginin hiçbir sorunu yok!