Viplere özel komut

SpNova

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba iyi günler, ben roleplay sunucum için viplere özel bir komut yazmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum, örnek vermek gerekirse /skin komutunu sadece vipler kullanabilsin istiyorum, normal oyuncular değil. Lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatarak yardımcı olur musunuz, teşekkürler şimdiden. Ve server sürümüm 1.15.2

Rofleros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
3
skin komutunun sadece viplerin kullanmasını istiyorsan skin eklentisinin permini gir vip grubuna skript ile ne alakası var?
ben de bunu örnek olarak verdim (:

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Alttaki gibi basit bir şey yapabilirsiniz fakat arkadaşın da dediği gibi eklentinin kendi permission'ını diğer oyunculardan almak daha mantıklı
Kod:
on command "/skin":
    if player doesn't have permission "vip.skin":
        cancel event

FurkanKayhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba iyi günler, ben roleplay sunucum için viplere özel bir komut yazmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum, örnek vermek gerekirse /skin komutunu sadece vipler kullanabilsin istiyorum, normal oyuncular değil. Lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatarak yardımcı olur musunuz, teşekkürler şimdiden. Ve server sürümüm 1.15.2
Kod:
options:
    plugin: &2SunucuADI&7→ &4Bilinmeyen komut,gerekli komutlar için &2/menü &4komutunu kullanınız.
    permission: KomutEngelle.admin

on command "/bukkit:ver":
    if player does not have permission "{@permission}":
        cancel event
        message "{@plugin}"
Dostum şöyle bir skript kullanıyorum ben bunu genelde komut engellemek için kullanıyorum ama yukarıda gördüğün gibi biraz daha düzenli yukarıda verilicek mesajı ayarlıyorsun permission adlı yetkinin olmadığı kişilere o mesajı veriyor biraz daha basitleştirilmiş diyebilirim.Hangi plugini kullanıyorsun bilmiyorum ama SkinRestorer'di sanırım böyle bir şey olamsı lazım ben onu kullanmıyorum uzun süresi onda herkes /skin komutunu kullanabiliyor yani permi yok diye biliyorum oyunculara verilen bi perm yok ki perm al.