Onaylı Tanıtım " VipZero - Permissionsex Vip grubu değişme sorunu "

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar ben vip zero ve permissionsex kullanmaktayım fakat bir sorunum var bir oyuncuya " /givevip [isim] vip 1" yazdığımda vip'i veriyor fakat oyuncunun olduğu dünyada geçerli oluyor sadece mesela " world " dünyasından "askyblock" dünyasına geçince tab'da gene vip gözüküyor fakat chat'te ismi default oyuncu olarak gözüküyor. Bunu pex ile konsoldan yaptığımda hiçbir sorun çıkmıyor yardımlarınızı bekliyorum.

WORLD DÜNYASINDA =

130858

130859

ASKYBLOCK DÜNYASINDA =

130860

130861

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3.8 KB · Görüntüleme: 419
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2.5 KB · Görüntüleme: 206

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Merhaba kullanmış olduğunuz grup eklentisinde prefix'leri ayarlarken öncelik verme olayı var mı?

Öncelik derken örnek olarak /lp group deneme meta addprefix 1 "prefix" gibi bir öncelik veriyor musunuz prefixlere

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba kullanmış olduğunuz grup eklentisinde prefix'leri ayarlarken öncelik verme olayı var mı?

Öncelik derken örnek olarak /lp group deneme meta addprefix 1 "prefix" gibi bir öncelik veriyor musunuz prefixlere
Hayır fakat nametagedit plugininde öyle bir öncelik vermişim örnek resim =

130949

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Hayır fakat nametagedit plugininde öyle bir öncelik vermişim örnek resim =

Ekli dosyayı görüntüle 130949

Daha önce luckperms plugini kullanmış mıydınız?, tek bir komut ile şu an kullandığınız grupları hatasız ve sorunsuz bir şekilde luckperms pluginine aktarabilir daha kolay bir şekilde süreli şeyler verebilirsiniz. Eğer LuckPerms kullanmak isterseniz aşağıda vereceğim bağlatıdan indirebilir eklentiyi oyuna kurduktan sonra oyun içerisinden /lp migration <eklenti adı> true yazdığınız zaman PermissionsEX'teki bütün grupları LuckPerms'e aktarabilir ayrıca vereceğim komutla süreli yetki ve grup verebilirsiniz. Süreli yetki ve grup vermek için: /lp user CrankyTR permission settemp group.vip true 1m
group.vip kısmına vermek eklediğiniz grubun adını veya permin yetkisini yazabilirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Daha önce luckperms plugini kullanmış mıydınız?, tek bir komut ile şu an kullandığınız grupları hatasız ve sorunsuz bir şekilde luckperms pluginine aktarabilir daha kolay bir şekilde süreli şeyler verebilirsiniz. Eğer LuckPerms kullanmak isterseniz aşağıda vereceğim bağlatıdan indirebilir eklentiyi oyuna kurduktan sonra oyun içerisinden /lp migration <eklenti adı> true yazdığınız zaman PermissionsEX'teki bütün grupları LuckPerms'e aktarabilir ayrıca vereceğim komutla süreli yetki ve grup verebilirsiniz. Süreli yetki ve grup vermek için: /lp user CrankyTR permission settemp group.vip true 1m
group.vip kısmına vermek eklediğiniz grubun adını veya permin yetkisini yazabilirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben permissons ex kullanmaktan yanayım aynı zamanda pex plugin'indede süreli vip verme varmış "/pex user [isim] group add vip world [yada başka bir dünya adı] 30d [kafana göre süre ayarlama] " bunu ingiliz forumlarında dolaşırken yeni gördüm. Ve bir sorum olacak luckperms aynı permissons ex gibi oyun içi komutlarını yasaklamışmı? pek bilgim yokta o pluginle ilgili.

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Ben permissons ex kullanmaktan yanayım aynı zamanda pex plugin'indede süreli vip verme varmış "/pex user [isim] group add vip world [yada başka bir dünya adı] 30d [kafana göre süre ayarlama] " bunu ingiliz forumlarında dolaşırken yeni gördüm. Ve bir sorum olacak luckperms aynı permissons ex gibi oyun içi komutlarını yasaklamışmı? pek bilgim yokta o pluginle ilgili.

Oyun içi komutları yasak değil LuckPerms plugini ilede süreli yetki ve süreli vip verebiliyorsunuz. Oyun içerisinden ./lp help yazmanız yeterli olacaktır.

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Oyun içi komutları yasak değil LuckPerms plugini ilede süreli yetki ve süreli vip verebiliyorsunuz. Oyun içerisinden ./lp help yazmanız yeterli olacaktır.
Peki süreli vip dışında sence pex plugininden dahamı kapsamlı veya dahamı iyi iyiyse neden daha iyi? yani pexi bırakıp onu kullanmak için bir sebep varmı ona göre o plugine geçiş yapabilirim.

Cranky

Danışman
En iyi cevaplar
21
Peki süreli vip dışında sence pex plugininden dahamı kapsamlı veya dahamı iyi iyiyse neden daha iyi? yani pexi bırakıp onu kullanmak için bir sebep varmı ona göre o plugine geçiş yapabilirim.

Plugin diğer grup pluginlerine göre daha kullanışlı ve daha kapsamlı LuckPerms pluginini öneririm. Örnek olarak ./lp editor kolayca yetki ekleyerek kaydedip oyuna aktarabiliyorsunuz, gui sistemide bulunuyor. Daha fazla bilgi için aşağıdaki konuyu okuyabilirsiniz.

https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-yetki-plugini-luckperms-plugini.404138/