VirtualDub Boyut küçültme YARDIM!

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
VirtualDub ile minecraft video boyutunu küçültüyordum bir anda video kalitesi baya kötü olmaya başladı diğer videolarda böyle değildi 4.Bölümden sonra böyle olmaya başladı anlayamadım ? Southpark Stick of Truth Oyununun videosunu küçültürken kalite hiç düşmedi fakat minecraftta baya düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba? Bu arada minecraft videolarını aynı anda renderlıyorum ama south park oyununu tek olarak renderlıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi ? Yani 3-4 tane virtualdub açıp yapıyorum minecraftları ?
Yada hangi programı kullanmamı önerirsiniz ? Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten program setuplu değil. Ayarlarını falan değiştirdim Format factory ile yapıyorum minecraftı deneyelim bi. South parkda renderlanıyor ve görüntü kalitesi aynı boyutta düşüyor istediğim gibi. Bence aynı anda yaptığım için oldu çünkü sadece o videolara oldu aynı anda yaptığım videolara tek yaptığım videolar normal.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum artık :) yarın ogrenicez. VirtualDub 40GBlik videoyu 400mb yapiyor şuanda o yüzden o daha iyi

Android işletim sistemli iPhone kullanarak Tapatalk ile gönderildi.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet cidden. Fraps böyle :)

Android işletim sistemli iPhone kullanarak Tapatalk ile gönderildi.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VirtualDub kullanmana gerek yok ve VirtualDub senin video kaliteni çok düşürür.Doğru ayarlarla Sony Vegas kullanarak hem editini yaparsın hemde iyi kalitede düşük boyutlu videolar elde edersin.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk HandBrake ile renderlayıp sonra moviemaker ile renderlıyacağım :) hepinize çok teşekkürler.