VirusWeb16 Bot Saldırısı

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık yarım saatlik bir süre geçti. VirusWeb16 Her konuda küfür ediyor. Kendini kötülüyor. Yetmezmiş gibi beni de kötülüyor.
Ancak anlaşılmayan bir konu...
Bu bir bot saldırısıdır. Az önce telefondan görüştük. Hatta kamera açtı fotoğraflar çekti. Bu mesajları kendisi atmıyor. Bir başkası hesabını çalıyor.
Eğer telefondan bilgisayara aktarma yapmayı başarabilirsem bir foto koyarım.
Ve tabii ki bu hesap banlanana kadar ağır bir küfür baskısı altında forum yaşamı sürdürmemiz gerekiyor.
Ancak banlansa bile yapan kişinin başka birinin hesabını almayacağı ne malum ?
Ağır bir bot saldırısı altındayız. Ve bu tüm huzuru bozuyor.
Sizce ne yapılabilir ?
Ve acaba bu konu forum şikayetleri bölümüne mi yazılmalı ?

Çok fazla soru ve çok az cevap.
Siz ne diyorsunuz ?

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu çocuk sağa sola küfür etti, şimdi bazı malum bölgelerini kurtarmaya çalışıyor ben bunu diyorum. :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
O çocuğu gözünden tanıdım ben öyle şeyler yapmaz. Bu işin içinde bir iş olduğuna eminim.
Bence de, bir şey var belli. Küfür etmeden önceki son etkinliği Salı günü. yaklaşık 40 dakika önce de küfrederek giriş yapmış.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ne botu be xenforoyu aşması için çok uğraşması lazım canım yalana bak küfürbaz banlansın onun gibi adamlara ihtiyacımız yok

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda hesaba 1 dakikalığına bile olsa girmeyi başarabildim.
Bir daha giremeyebilirim.
Hesap için çalışsam da işe yaramayacaktır.
Ve ayrıca mesajlara göz gezdirince ne kadar güvenilir olduğumuzun (Nova ile) farkına vardım.
Eğer ki bu mesajın altına yine küfürler gelirse benim atmadığımı bilmenizi isterim.
İyi forumlar size
O zaman galiba yedek bir hesap açabilirsin. Aman ben kime yazıyorsam artık. Sanki okuyabilecekmiş gibi.
Ve ayrıca hesabına giremediği ile alakalı fotoğrafını bilgisayara aktarmayı başardım.
En yakın zamanda atacağım.