Vocaloid Nedir? Ne Değildir?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda araştırdığım kadarıyla bu tür bir konu açılmış. Şimdi sizlere vocaloidlerin ne olduğunu ve ne işe yaradıklarını nasıl yapıldıklarını vb.

Vocaloid: Duyguları olmayan, projeksiyondan yansıyan şarkıcı japon karakterleridir.
Öncelikle dünyada en beğenilen ve tanınan vocaloid Hatsune Miku'dur. Onun bu popülerliği ''World is Mine'' yani ''Dünya Benim'' isimli şarkısı sağlamıştır. Kardeşi Akita Neru isimli bir vocaloidtir. (Favorim Neru)

World is Mine isimli şarkı;
Daha sonraları tanındıktan sonra epey şarkı çıkardı fakat uzatmaya gerek yok.

Şahsen Benim İlk 3 Vocaloid Sıralamam;
1. Akita Neru (2008 Yılında Hatsune Miku'nun kardeşi lakabı ile çıkışını gerçekleştirdi. En sevdiğim şarkısı Hatarake Neet!)
2.Kagamine Rin (Şahsen dramın kraliçesi diyebilirim.Çok tatlı bir karaktere sahip!)
3. Hatsune Miku (Şu dünyaca ünlü olan)

Her vocaloid'in kendine has bir hayat hikayesi yazılmış. Örneğin Kagamine Rin namıdiğer Şeytanın Kızı çünkü en ünlü şarkısı Şeytanın Kızı isimli bir şarkı. Kardeşi Kagamine Len erkektir ve sesi hoşuma gitmez :(

Vocaloidler insan veya yemek veya hıyar değildir.

Resimlerine gelicek olursak;
1. Miku Hatsune;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2. Kagamine Rin;

3. Akita Neru :3 ;

Akita Neru'nun ve Kagamine Rin'in en sevdiğim şarkıları:

En Önemli NOT: Vocaloidleri sevip sevmemeniz önemli değil seven var sevmeyen var önemli olan emeğe olan saygı çünkü bunların yapım aşaması gerçekten profesyonelce kodlama gerektiren ve zor bir iş!

Eskilerden kim kaldı be?

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de bizde açalım bir tane bunlardan iyi para var.
Yapmak çok zor gözükmüyor belki büyük bir alana biraz para harcamak gerekebilir ama hani kolaymış mantığı falan :D Tabi vocaloid değil hologram yapması.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlara mı deniyormuş? Mikuyu ilk gördüğümde animeden mi acep diye düşünmüştüm, bir ara buldum ama hoş olmuyor doğrusu, aradığıma değmedi diye düşünmüştüm. Sadece 1 tane şarkısını dinledim ama, yine de başka istemem doğrusu :|