Voxel Sniper ile Yapı Yaptıktan Sonra Sunucuyu Kapatınca Oluşan Buglar

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar .Bu gün sizlerle yaşadığım bir sorunu anlatacağım.Voxel sniper ile yapı yaptıktan sonra sunucuyu kapatınca mimarilerimi kare şeklinde silinmiş bölgelerin olduğu bir şekilde karşılaşıyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu kapamadan önce herhangi bir pluginle otomatik kayıt et.
Yada direk
Kod:
public void onEnable()
  {
    for (World w : Bukkit.getWorlds())
      w.setAutoSave(true);
  }

public void onDisable()
  {
      Bukkit.unloadWorld(w, true);
  }
Gibi kodları bi plugine gömebilirsin.
Olmadı chunkfix at belli dünyalara.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu kapamadan önce herhangi bir pluginle otomatik kayıt et.
Yada direk
Kod:
public void onEnable()
  {
      w.setAutoSave(true);
  }

public void onDisable()
  {
      Bukkit.unloadWorld(w, true);
  }
Gibi kodları bi plugine gömebilirsin.
Olmadı chunkfix at belli dünyalara.
Chunkfix ? Daha önce hiç duymadım da acaba anlatır mısın ? Eğer anlatırsan çok memnun olurum :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Chunkfix ? Daha önce hiç duymadım da acaba anlatır mısın ? Eğer anlatırsan çok memnun olurum :)
Mapın oluşmayan bölümleri diye biliyorum. Ve bu hata oyuncuya da yansıyabiliyor.
Ben mapta bu sorunun olmaması ve boyutu biraz daha ufak olsun diye %100 boş map kullanıyorum. Voxel WorldEdit pluginlerine yüne rahatlıkla kullanılabiliyor. Çok memnun edebildim mi* acaba? :ha:
@TheMissingLink mi'yi ayrı yazdım ama bi hatam yoktur insallah. :şapka::se::şapka:

Son düzenleme:

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapın oluşmayan bölümleri diye biliyorum. Ve bu hata oyuncuyada yansıyabiliyor.
Ben mapta bu sorunun olmaması ve boyutu biraz daha ufak olsun diye %100 boş map kullanıyorum. Voxel WorldEdit pluginlerine yüne rahatlıkla kullanılabiliyor. Çok memnun edebildim mi* acaba? :ha:
@TheMissingLink mi'yi ayrı yazdım ama bi hatam yoktur insallah. :şapka::se::şapka:
Teşekkür ederim.Peki %100 boş haritayı nereden elde edebilirim ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim.Peki %100 boş haritayı nereden elde edebilirim ?
Bulunduğun versiyonda minecraft tek oyunculudan şöyle bir map yaratmalısın:
Yeni Dünya Yarat/Daha fazla dünya seçeneği/Dünya tipi: Dümdüz/Kişiselleştir/Hazır ayarlar/Üstteki siyah kutudaki kodu silip 0:0 yazıcaksın.
Sonra tamam yeni dünya yarat diyip yaratıcaksın. Boş dünya yaratırken yapıları ve bonus sandığı kapamalısın, yoksa havada uçan evler görme ihtimalin var.

Edit: Lütfen ben teşekkürler.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bulunduğun versiyonda minecraft tek oyunculudan şöyle bir map yaratmalısın:
Yeni Dünya Yarat/Daha fazla dünya seçeneği/Dünya tipi: Dümdüz/Kişiselleştir/Hazır ayarlar/Üstteki siyah kutudaki kodu silip 0:0 yazıcaksın.
Sonra tamam yeni dünya yarat diyip yaratıcaksın. Boş dünya yaratırken yapıları ve bonus sandığı kapamalısın, yoksa havada uçan evler görme ihtimalin var.
Teşekkürler ^_^ (10karakter)