akenathon
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
server.minecraftturkt den aylık 20tl olan vps1 paketini almak istiyorum ama ilk defa bir vps kiraliyacağım ve hiç bi bilgim yok benm tek isteğim lag ve playerlerin artmasi bunun için vpse geçiş yapıcam ama aklımda birsürü soru işaretleri var yardım eden olursa veya serverde görev almak isteyen tecrübeli her konuda bilgisi olan ve birazda yaşı geçmiş birisi varsa irtibata geçsin ama bundan önce önemli olan bi kaç sorum olucak sizlere
1-vps1 paketinde:
RAM: 512 MB
Hard Disk: 30 GB
Trafik: 30 GB
Linux İşletim Sistemi
IP Adresi: 1 Kullanılabilir
1Gbit Port Hızı
ben bu özellikli bir makinede serverimde kaç kişi barindirabilirm ? herkes ortalama 20 diyor ama sizinde bi tahmininizi almak istedim
2-server dosyaları büyük ihtimal makinede durucak paneli bana vericekler ama ben anlik bi değişiklik yapmak istesem serverimi açık tutan makinenin sahibiyle irtibata geçmek istesem böyle bir şey yapablirmym yapabilrsemde nasil yaparm?
3-istediğimiz pluginleri ekliyolarmış? bunların gruplara özel(default yani user,moderator,builder,admin gibi gruplar)permissionlarinida ayarliyolarmi?
4-ve ben şimdiki world dosyamı kullanmak istiyorum bunu makine sahibinemi atmam lazım yoksa başka bir yolu varmı burda playerlerin bilgiside var yani tamamen 0 dosyadan başlamak baya bi kayıp demektir bizim için.
bunun gibi sorularm belki ilerde olucak olursa bu konu altından yazarım görüpte ilgilenmemezlik yapmayalim bilenler az bir şey olsada yazsın bu forumda herkes yardımlaşmayı iyi bilir bunuı çok iyi biliyorum ben
soruları cevaplarken soru numaralarını yazıpta cevap verelim
iletişim:
1-vps1 paketinde:
RAM: 512 MB
Hard Disk: 30 GB
Trafik: 30 GB
Linux İşletim Sistemi
IP Adresi: 1 Kullanılabilir
1Gbit Port Hızı
ben bu özellikli bir makinede serverimde kaç kişi barindirabilirm ? herkes ortalama 20 diyor ama sizinde bi tahmininizi almak istedim
2-server dosyaları büyük ihtimal makinede durucak paneli bana vericekler ama ben anlik bi değişiklik yapmak istesem serverimi açık tutan makinenin sahibiyle irtibata geçmek istesem böyle bir şey yapablirmym yapabilrsemde nasil yaparm?
3-istediğimiz pluginleri ekliyolarmış? bunların gruplara özel(default yani user,moderator,builder,admin gibi gruplar)permissionlarinida ayarliyolarmi?
4-ve ben şimdiki world dosyamı kullanmak istiyorum bunu makine sahibinemi atmam lazım yoksa başka bir yolu varmı burda playerlerin bilgiside var yani tamamen 0 dosyadan başlamak baya bi kayıp demektir bizim için.
bunun gibi sorularm belki ilerde olucak olursa bu konu altından yazarım görüpte ilgilenmemezlik yapmayalim bilenler az bir şey olsada yazsın bu forumda herkes yardımlaşmayı iyi bilir bunuı çok iyi biliyorum ben
soruları cevaplarken soru numaralarını yazıpta cevap verelim
iletişim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.