intel onboard gpu nun ramini diyor anladığım kadarıylaRAM olarak anakartın RAM'ini kullanıyorsunuz sanırım. Çünkü u kadar düşük bir RAM satılmıyor. Ayrıca hard disk i RAM gibi kullanamazsınız sadece Hard Disk sistem belleğine (RAM değil) (Sistem yürütme hızına etki eder.) destek olur. Bir RAM alsanız iyi edersiniz çünkü anakartların RAM'leri normal bir sistemi kaldıracak kadar iyi değildir. Anakarta zarar verebilirisniz. O RAM çoğunlukla BİOS tarafından kullanılır.
Ben de öyle anladım. Bildiğim kadarıyla o BIOS için ama...intel onboard gpu nun ramini diyor anladığım kadarıyla
o kadar yazmışında arkadaş ekran belleğini diyorRAM olarak anakartın RAM'ini kullanıyorsunuz sanırım. Çünkü u kadar düşük bir RAM satılmıyor. Ayrıca hard disk i RAM gibi kullanamazsınız sadece Hard Disk sistem belleğine (RAM değil) (Sistem yürütme hızına etki eder.) destek olur. Bir RAM alsanız iyi edersiniz çünkü anakartların RAM'leri normal bir sistemi kaldıracak kadar iyi değildir. Anakarta zarar verebilirisniz. O RAM çoğunlukla BİOS tarafından kullanılır.
Oyunlardaki performans vrama bağlı değildir ki , yüksek performans istiyorsan ekran kartı almalısın onboardla oyun oynanmazVideo ram diyorum. Otomatik artması gerekiyor ama artmıyor sanırım. Bir oyunu hangi kalitede oynarsam oynayayım aynı fpsyi (oynanamayacak kadar düşük) veriyor.
Zatem vram dışında diğer bütün özellikleri yetiyor.Diğer bilgisayarda aynı o şu an bundan çok daha iyi bir performans veriyor video ram falan aynı ama.Sadece hard diski değiştirildi ondan sonra düzgün çalışmıyor bu.
Eskiden rahat rahat oynuyordum şimdi bu sayfaya girerken bile kasıyor.[DOUBLEPOST=1401020685,1401020402][/DOUBLEPOST]+vram falan diye düşünüyorum aslında ama diğer şeylerede bakıyorum. Pc elime dün geçti geri yüklemelere falanda bakıcağım artık ne kadar düzeltebilirsem..[DOUBLEPOST=1401021206][/DOUBLEPOST]+biosa da giremiyorum şifreli.Oyunlardaki performans vrama bağlı değildir ki , yüksek performans istiyorsan ekran kartı almalısın onboardla oyun oynanmaz
Tamam anakarttaki video bellek de hiçbir şeye yetmez.o kadar yazmışında arkadaş ekran belleğini diyor
Bios'un şifresi normalde ön tanımlı olmaz fakat ön tanımlı ise kullanma kılavuzunda ayzar. Kullanma kılavuzuna bakın. Ya da 0000 gibi varsayılan şifreleri deneyin.Eskiden rahat rahat oynuyordum şimdi bu sayfaya girerken bile kasıyor.[DOUBLEPOST=1401020685,1401020402][/DOUBLEPOST]+vram falan diye düşünüyorum aslında ama diğer şeylerede bakıyorum. Pc elime dün geçti geri yüklemelere falanda bakıcağım artık ne kadar düzeltebilirsem..[DOUBLEPOST=1401021206][/DOUBLEPOST]+biosa da giremiyorum şifreli.
yok ya bu intden yetkilinin verdiği şifreyi denedim harddiski değiştirince oldu diycem bios pili ayrı bir şey.Tamam anakarttaki video bellek de hiçbir şeye yetmez.
Bios'un şifresi normalde ön tanımlı olmaz fakat ön tanımlı ise kullanma kılavuzunda ayzar. Kullanma kılavuzuna bakın. Ya da 0000 gibi varsayılan şifreleri deneyin.