vsknetwork
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
- Alınacak Yetkililer
-
- Ortak
- Admin
- Moderator
- Mimar
- Rehber
- Youtuber
- Diğer
Merhaba değerli forum kullanıcıları, 2020den beri sunucu açmaktayım ve bu alanda kendimi geliştirmekteyim. Bu zamana kadar birçok sunucu geliştirdim ama hep bir şeylerin eksik olduğunu hissettim düşündüm düşündüm ve sonunda buldum. Aradığım şey eski Mİnecraft ortamıydı bu yüzden konsept bir sunucu hazırlama fikrigeldi ortaya ve bu yola çıktım. şu an bu yolda yalnız başıma yürüyorum ama siz değerli forum üyelerinden bana yardımcı olağını düşünüyorum ve şimdiden Teşekkür ediyor
iyi forumlar diliyorum.
Yetkili nedir ?
Bu sorunun cevabını neredeyse tüm minecraft oyuncuları ve yetkilileri, 'OP' veyatta sunucuda 'YETKİSİ' olan kişidir diyecek.
Aslında haklısınız, yetkili öyledir fakat gerçekten yetkiliyi OP olarak değerlendirmek yerine :
- Sunucunun iyiliğini düşünen ve ilerlemesine yardımcı olan.
- Düzenin sağlanmasında katkısı olan.
- Sunucu kurulumu ve yönetimi hakkında bilgiye sahip.
- Türkçeyi iyi kullanan ve oyuncularına karşı saldırgan davranışlar sergilemeyen.
- Gözü sadece yetkili olmakta olmayan, sunucunun ilerlemesini dileyen.
Yani yetkili dediğimiz kişiyi OP olarak kısıtlamayalım arkadaşlar, yetkili dediğimiz kavram sizin sunucuyu EMANET ettiğiniz kişidir.
Sunucu Türü : Sunucumuz SkyBlock bir sunucu olup daha sonrasında ise yeni oyunlar eklenecektir.
Sunucu Sürümü : Sunucumuz 1.16.5 ve Son sürüme kadar bütün sürümleri destekleyecektir.
Sunucu Slot Sayısı : Sunucumuz sınırsız slot olarak açılacaktır.
Sunucumuzun Kısa Tanıtımı : Başlangıç yazısında da anlattığım üzere eski minecraft severler için ve yeni minecraft sevenler için harmanlanmış bir sunucu ortaya çıkarmaya çalışacağım. Eskinin satın alım türü iletişimi ve yeninin Eklentileri ve gelişmişliğini birleştirmeye çalışacağım şuanda site aktif etmeyi düşünmemekle beraber yaptığımız toplantılardan çıkacak sonuçlara göre konseptimizde biraz kaydırma yapabiliriz.
Başvurularımızın tamamı discord üzerinden olacaktır ama ben yine de buraya ne tür alımlarımız olduğunu yazacağım
3 adet: Rehber
2 adet: Moderatör
2 adet: Discord sorumlusu
2 adet: Admin
1 adet: Sponsor/Donatör
1 adet: Sunucu yöneticisi
1 adet: Tasarımcı
2 adet: Sosyal medya sorumlusu
1 adet: Üst Düzey Yönetici
Başvurularımız discord üzerinden olacaktır.
Discord adresimiz: gg.pP4ecyQ2Fj
Kişisel Discord Adresim: vsknetwork