WaffleCraft Skyblock Server Alımları 1.8+

PeneBlanco

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakın sürede açmış olduğumuz waffle craft skyblock serverine yetkili alımlarını başlattım şimdilik bakımda
alınacak yetkiler: 3 Rehber,2 moderator,2 Builder

Katılacakların Skypesi Olmak Zorunda
Katılım Formu

Ad:
Soyad:
Hangi Yetkiyi İstiyorsun:
Wg atmayı biliyormusun:
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun:
Bu Kadar İyi Şanslar :)

MinecraftTR575757

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Melih
Soyad:Belirtmek istemiyorum
Hangi Yetkiyi İstiyorsun: builder
Wg atmayı biliyormusun: evet yoksa daha önceden builderlik yapamazdım
Neden yetkili olmak istiyorsun: build yapmayı seviyorum
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun: evet

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad: Şafak Can
Soyad: Temelkaya
Hangi Yetkiyi İstiyorsun: Moderator
Wg atmayı biliyormusun: Tabii Ki :D
Neden yetkili olmak istiyorsun: Bilgimin Olduğunu Düşünüyorum
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun: Evet

lbaldim

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Emiralp Tuğrul
Soyad: Geçmişte ki sorunlarımdan dolayı verememek mecburiyetindeyim. İletişime geçtiğimizde zaten soy adımı öğreneceksiniz. Anlayışınız için teşekkürler.
Hangi Yetkiyi İstiyorsun: Moderatörlük
Wg atmayı biliyormusun: Elbette. Yetkiye özel yer yapmadan tut gidilecek özel alan ve koruma da yapabilirim. WG ve WE hakkında bilgim çalıştığım networklerde oldukça çoğaldı.
Neden yetkili olmak istiyorsun: 2011 - 2012'den beri minecraft vanilladan haberdarım ve 2013 - 2014 sıraları kendi spigot ve bukkit sunucularımızı açmayı deneyip başarılı olmuştuk. Bir kaç başarılı networkte çalıştım. Bunlardan en net hatırladığım ateş networktur. Her ne kadar proje tam tamamlanamasada oldukça emek vermiş skript pluginler hakkında bilgi edinmiş ve build hakkında az çok bir şeyler öğrenmiştim. Şimdi ise bir hevesle açılmış sunuculara katılıp kendimdende bir şeyler aktarıp sunucuyu büyütüp güzelleştirmek istiyorum.
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun: Uzun bir zamandır oyuncu olduğumdan elbetteki onları anlayacağım. 7/24 kendimi oyunculardan ayrı tutmuyorum tabii ki de. Fakat 0 kibirle de emin olun ilerlenmiyor. Ne çok kibirli ne de çok alçak gönüllü oluyorum şahsen. Fakat arada bir tartışma olmadığı sürece emin olun her şeyi alttan alırım. Tartışmaları da kötü algılamayın. Tartışmalar sayesinde 2 tarafın ne düşündüğü anlaşılır.

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba . Sunucunuzda görev almaktan çok memnun olurum . Hayırlısıyla .
▂▃▄▅▆▇█▓▒░KATILIM FORMU░▒▓█▇▆▅▄▃▂
- AD : FATİH HAN
- SOYAD : TÜRKMEN
- İSTEDİĞİN BÖLÜM : MİMAR
- WG ATMAYI BİLİYOR MUSUN : BİLİYORUM .
- YETKİLİ OLMA SEBEBİN : BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ İYİ BİR MİMARİ YETENEĞE SAHİP OLDUĞUMU DÜŞÜNÜRÜM . ARTIK BU YETENEĞİMİN KANITLANMA VAKTİ GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM .
- OYUNCULARLA SAMİMİLİĞİN : BEN OYUNCULARLA ÇOK İYİ ANLAŞIRIM . FAKAT O OYUNCU SAYGILI OLDUĞU SÜRECE , AHLAKLI BİR KİŞİ OLDUĞU , İYİ BİR KİŞİ OLMADIĞI SÜRECE BEN ONUNLA SAMİMİLİĞİ BIRAK İLETİŞİM BİLE ETMEM .

Son düzenleme:

serhatke1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Serhat
Soyad: Keleş
Hangi Yetkiyi İstiyorsun: Rehber
Wg atmayı biliyormusun: hayır
Neden yetkili olmak istiyorsun: uzun süredir server açma istegim vardı bu biraz maddi biraz manevi sıkıntılar nedeniyle gerçekleşemedi bende açılan bir kaç serverde kendimi geliştirmeyi hedefliyorum
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun: bana ve diger oyunculara karşı saygılı ve terbiyeli olurlarsa her zaman onlarla iyi geçinirim

Son düzenleme:

TeomanTk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Teoman
Soyad:Köksal
Hangi Yetkiyi İstiyorsun:Rehber mümkünse
Wg atmayı biliyormusun:Biliyorum, //wand sonra seç tıkla /region define isim
Neden yetkili olmak istiyorsun:Bende diğerleri gibi (adaylar) olmak isterim tek farkım abartmam dayima saygılı ve oyunculara yardım isterim
Oyuncularla iyi gecinir misin : Ben dost canlisi biriyimdir . İtem yada başka şey istensede ben yinede veririm oyunculara yardımcı olmak oyundaki gelişmemden önce gelir

Son düzenleme:

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:EMİRHAN
Soyad:BAĞSÜRER
Hangi Yetkiyi İstiyorsun:MODERATOR
Wg atmayı biliyormusun:EVT
Neden yetkili olmak istiyorsun:BEN NORMALDE GEÇEN AY OYUNU BIRAKMIŞTIM BAYADIR İŞTE OYNAMADIM BAŞLADIM SONRA SIKILDIM YETKİLİ OLAYIM BARİ DEDİM YARDIMIM OLUR BELKİ SİZEDE
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun:TABİKİ İYİ ANLAŞIRIM BENDEN BÜYÜKLERİN KARDEŞLERİ OLURUM BENDEN KÜCÜKLERİN İSE ABİLERİ OLURUM ONLARIN ,
Yaş:16 HADİ HAYIRLISI İYİ FORUMLAR HERKEZE :bayrak::cay::bayrak:

Multirazen8

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Görkem
Soyad:Taylan
Hangi Yetkiyi İstiyorsun:Builder
Wg atmayı biliyormusun:Evet
Neden yetkili olmak istiyorsun:Başkalarına ve sizlere inşallah yardım edeceğim
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun:Evet

Tufan_Aslan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad: Tufan
Soyad: Aslan
Hangi Yetkiyi İstiyorsun: Mod , Builder
Wg atmayı biliyormusun: Biliyorum
Neden yetkili olmak istiyorsun: İşimi iyi yapıyorum bunuda kanıtlamak istiyorum ve iddalıyım
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun: daha önce 5sw de builderlik ve rehperlilk yaptım

XXXSPXXX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad:ozan
Soyad:ADALI
Hangi Yetkiyi İstiyorsun:Moderatör
Wg atmayı biliyormusun:Atabiliyorum
Neden yetkili olmak istiyorsun:İstiyorum :D
Oyuncularla iyi anlaşabiliyormusun:evet