Wait?

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bu premium yeni ve nasıl Minecon 2013 pelerini var ve gözüküyor bu sitede :o
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu sayfada yeni yani.
Aynı zamanda bu kişi de...

Aynı sayfadalar ikisi de . Benim anlamadığım dediğim gibi bu pelerin olayı nasıl oldu?
Taa 2013 pelerini.
Sadece bu 2 kişi de var HEÇKID?

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Belirli etkinliklerde pelerin veriliyor diye biliyorum.benim crack hesabımdada var kazma şekli olan

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belirli etkinliklerde pelerin veriliyor diye biliyorum.benim crack hesabımdada var kazma şekli olan
Biz yokken noluyo :D Cümleni bidaha alayım ''Crack hesabımdada var kasma şekli olan'' ''Crack hesabımdada var kasma'' ''Crack Hesabımdada var'' ''CRACK''
Crack hesapta nasıl pelerin olur ya anlatın bi :D

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biz yokken noluyo :D Cümleni bidaha alayım ''Crack hesabımdada var kasma şekli olan'' ''Crack hesabımdada var kasma'' ''Crack Hesabımdada var'' ''CRACK''
Crack hesapta nasıl pelerin olur ya anlatın bi :D
Crack dediğim,Benim Crack Seçtiğim Skinli Bir Hesap.Pre Sahibi Olan Kişiyi Ne Tanıyorum Nede Görüyorum.Kullanmaya Başladıktan 1-2 Ay Sonra Pelerin Belirdi.Girdiğim Crack Serverlerdede Herkeze Gözüküyor.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crack dediğim,Benim Crack Seçtiğim Skinli Bir Hesap.Pre Sahibi Olan Kişiyi Ne Tanıyorum Nede Görüyorum.Kullanmaya Başladıktan 1-2 Ay Sonra Pelerin Belirdi.Girdiğim Crack Serverlerdede Herkeze Gözüküyor.
Bilmediğin bir kişinin hesabını ondan izin almadan kullanman yanlış. Eğer adam seni fark ederse(böyle bir şey olabilir olamaz deme :/) ayvayı yedin demektir. Şimdi premium alamıyorum diyeceksin, premium alma zaten kendine özel bir nick bul kimsenin almadığı bir nick. Böylece premium olmazsın ama yinede kendi hesabın gibi bir şey olur ./

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilmediğin bir kişinin hesabını ondan izin almadan kullanman yanlış. Eğer adam seni fark ederse(böyle bir şey olabilir olamaz deme :/) ayvayı yedin demektir. Şimdi premium alamıyorum diyeceksin, premium alma zaten kendine özel bir nick bul kimsenin almadığı bir nick. Böylece premium olmazsın ama yinede kendi hesabın gibi bir şey olur ./
Yemişim Öyle Hesabı.Türkiyede Çoğu Kişi Crack Kullanıyor,Bir cacık olmaz.Skin koyamıyorsan anlamı neki zaten.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde bence adamlar heçkır. 20 Sayfa baktım sola ve sağa doğru. Hiç o ikisi gibi pelerinli hesap yok.