RoyalCraftPRO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze Mehaba arkadaşlar ben WallBlock (serverin ismi istek üzerine değişebilir) serverinin sahibiyim.Server skyblock serverdir ve şimdilik hamachilidir.(bittikten sonra nitrado olucak)
Servere her türlü yetki alınmaktadır.
2 Yetkiye çok ihtiyacımız var bunlar:
UstaPluginer
UstaBuilder'dir
Usta pluginerin olması gereken özellikleri;
Pluginler hakkında en az %95 bilgi!!!
Usta Builderin olması gereken özellikleri;
En az 1 map yapmış olması gerekmektedir.
Youtuber'da aranmaktadır.
Ulaşım;

Son düzenleme:

Shadow89GER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2000+ Fazla Plugin Varken Nasıl ?
Diyebiliyorsunuz Anlamıyorum.Ben Genel Olarak Plugin Bilgim Var Ki Server Açtım.Bence Plugin Bilmiyorsanız Girmeyin Bu İşe :)

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diyebiliyorsunuz Anlamıyorum.Ben Genel Olarak Plugin Bilgim Var Ki Server Açtım.Bence Plugin Bilmiyorsanız Girmeyin Bu İşe :)
Plugin olarak kodları yazıyor yüklemesi aranması konusunda ve ne işe yaracağı konusunda bilgi arıyordur mesela sanal market istediğinde yükleyebilecek perm verebilecek kişiler arıyordur ama tabi worldguard world edit gibi pluginler için ayrı bir konu

MinecraftTR575757

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
usta builder olurum we wg bilgim var oyundaki adım re_rook skypem yok ama 1 kez parkur mapı yaptım onada fazla özenmedim

RoyalCraftPRO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
StartCraft arkadaşımızda dediği gibi ben zaten world edit gibi pluginleri biliyorum sadece diğer pl ler hakkında bilgi verebilecek kişiler arıyorum

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Usta bir builderim.
Oyunda Adım:Willdy78
Gerçek Adım:Skype'de yazarım
4 Sw'de builderlik yaptım çok usta bir builderim.