RoyalCraftPRO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
----->WallBlock<-----
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Ben Eren.Skyblock serverim var.Server büyüdükçe huba kadar yolu var.
Serverime yetkili alımları vardır.Server Şuanlık hamachilidir.Buildleri fln bitince batıhost olacaktır.
Aradığım Yetkiler.
-Builder :1 Adet [ACİL ARANIYOR!]
-Reklamcı : 4 Adet
-Rehber : 2 Adet [DOLDU]
-Moderatör : 1 Adet [DOLDU]
-SüperMod : 1 Adet [DOLDU]

Reklamcı Alımı İçin:
-Servere 5 kişi geitrmelidir.
-Reklamcılara Vip komutlarının bazılarından yararlanma fırsatı ve daha birçok komut veriliyor :)
Rehber Alımı İçin:
-Skyblock hakkında oyunculara bilgi verebilmelidir.
Moderatör Alımı İçin:
-Kurucular Olmayınca Onların yerine bakabilmelidir.
-Event yapmayı bilmelidir.

SüperModeratör Alımı İçin:
-Pluginlerden , Komutlardan vs. anlamalıdır.
-Adminle yetkileri yakındır

-Daha önce bi serverde yetkili olması gerekiyor
Ulaşım:
Skype;

[Kurucu]-eren53kspr
[Kurucu]-live:golemso

Facebook;
[Kurucu]-Eren Kaspar
[Kurucu]-Ahmet Can Soydan

Son düzenleme:

Creeperdayı

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SüperMod Alımı için!
Adım: Ramazan

Komut bilgim : %95
Not:Wg ,rg,rb,cc vb. komutlar benden sorulur !
Daha önce:Yaklaşık 35 veya 25 serverde yetkili oldum!

vaz geçtim sw bokk

ENESENES122444

Marangoz
En iyi cevaplar
0
adım:enes karaca
komut bilgim:%96 (wg dahil )
yas:13 (biliyorum yaş sıkıntısı cıkıcak)
daha önce 2-3 server yetkili oldum

NightmarEPro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben Kadir Şahin;
Mesajınızı Gördüm ve Heyecan İle Açtım Çünkü Arkadaşım Ahmet Soydan'da Bana Size Bir GroupManager Hazırlamamı İstemişti Bende Hazır Tanıdık Birinin Serveri Diyerek Bu Başvuruda Bulunuyorum
Plugin Bilgim 9/10 . 1 Puan Nerden Gitti?
Kendim Çok Güzel Plugin Editleyebilirim Hatta İsterseniz Yetkililerin PvPsini Kapatmak İçin Plugini Bile Bulabilirim Ama Malesef Kendim Plugin Kodlayamıyorum Çünkü Bilgisayarım ve Ekipmanlarım Bu Konuda Kötü Ama İstediğiniz Pluginler Konusunda Yardımcı Olabilirim
Öncelikle Yetkili Olduğum Serverler ;
Kendi Sunucumu Açtım ve 500 Üstü Oyuncu İle Bir Yetkili Kadrosu Kurduk Ama Para Sıkıntısından Serveri İlerletemedik
NoMercyMinecraft : Sunucuda Rehber Olmama Rağmen Bu Sunucuda Yetkili Olmak Okadarda Kolay Bir İş Değil NoMercyMinecraft şu an Türkiyenin En Profesyonel Türk Factions Serveri ve Diğer Konulardada 1 Numara Olma Yolunda İlerliyor Bu Sunucuda Yetkili Olmak İçin Yaş Sınırı 15 Yaş ve Üstü Benim Yaşımsa 13 Düşünün Artık :)
Komutlar ve Pluginlerden İnanılmaz Anlarım Hatta Ana Komutları Türkçeleştirebilirim
Dediğim Gibi Pluginlerde Editleyebilirim Hatta OnTime Sistemide Yapabilirim Ahmet NoMercyMinecraft'tan Bunu Gayet İyi Biliyor Herhalde
Neyse Artık Sizin Fikriniz Kolay Gelsin :)
Saygılarım İle
Kadir Şahin Beyaz
Oyun Nickim ;
AykutSonmezz , KadirSahin , NightmarE , LizzNight

lanberke

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderatör Alımı İçin:
-Kurucular Olmayınca Onların yerine bakabilmelidir: SERVERDE UZUNSURE KALA BİLİRİM 5 SAAT GİBİ Bİ SÜRE YANİ HERTÜRLÜ KURUCULAR YOOKENDE VARKENDE SERVERDE OLA BİLİRİM
-Event yapmayı bilmelidir. RAİN EVENT İ, EVANTER EVENTİ ikisinide yapmayı çok iyi biliyorum Beni SEçersen iyi olur

SKYP: CrazyLiseliOyunda