WAR {MMORPG} Sınıflar <> Zindanlar <> Birlik <> Grup <> Açık Dünya %99 Emek

mastarichy1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skriptlerimizi pluginlere çeviriyoruz, haritaları düzenliyoruz ve texture paketimizi hazırlıyoruz. Çalışmalarımız devam etmekte. Sunucuyu en iyi ve en uzun süreli şekilde açmak istiyoruz. 10-20 item alınca oyunun amacının kalmaması gibi bir durum olmaması için çalışıyoruz :)
hızlı açın demiyorum zaten en iyi şekilde bitirin açında ne durumda yani %kaçı bitti

BowProDX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hızlı açın demiyorum zaten en iyi şekilde bitirin açında ne durumda yani %kaçı bitti
Eğer % olarak vermemiz gerekirse, bu oran %55-%70'i geçmeyecektir :) Haritaları bugsuz, büyük ve eğlenceli yapmaya çalışıyoruz. Ki zaten ekibimiz o kadar aman aman bir büyüklükte değil :) Olabildiğince hızlı ve hatasız yapmaya çalışıyoruz. İyi forumlar, iyi günler :)

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Eğer % olarak vermemiz gerekirse, bu oran %55-%70'i geçmeyecektir :) Haritaları bugsuz, büyük ve eğlenceli yapmaya çalışıyoruz. Ki zaten ekibimiz o kadar aman aman bir büyüklükte değil :) Olabildiğince hızlı ve hatasız yapmaya çalışıyoruz. İyi forumlar, iyi günler :)
Kaç kişi çalışıyorsunuz?

Biz yaklaşık 6-7 kişi çalışıyoruz :) 5 tanesi builder 2 tanesi skripter.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Serverimizde test ettiniz, eminsiniz değil mi :) Serverimiz şu an kapalı durumda. Bugün bir kere açtım, buildlere baktım ve geri kapattım. Zaten IP'mizi bulamazsınız. Ayrıca IP'mizi paylaşmadık. Lütfen bizi karalamaya çalışmayın :p
Bu arkadaşa takılmayın derim. Çoğu sunucu konusuna rastgele yorum yapıp duruyor.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WAR0NLINE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Ne zaman açılır ? Açıklarsanız sevinirim.

Yapımlarımız Devam Ediyor Kapalı Beta Yapmadan Direkt Açmak İstiyoruz.Bu Yüzden Bugları Bulmak Zaman Alıyor
Ve Performans Bakımındanda Lag Yapmayacak Bir Sunucu Oluşturmaya Çalışıyoruz.
Kısacası Sunucunun Açılmasına Malesef Daha Süre Var.