Tarafını Seç Asker !

• Didistan

Kullanılan: 5 25.0%
  • Cocacola

Kullanılan: 7 35.0%
  • Fanta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sprite

Kullanılan: 1 5.0%
  • Pepsi

• Fruko

Kullanılan: 3 15.0%
  • Yedi-Gün

Kullanılan: 2 10.0%
  • Lipton İce Tea

• Kullanılan toplam oy
    20

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Didistan KK Org. şifreli bir mesajla bu ay verilecek vergiyi ödememenizi böylelikle onlar savaş açacağını ve bu sırada her ne kadar antlaşmaya uyulmasada CocaCola'ya saldırmanın mantıklı olacağını söyler.
Ohoo kardeşim siz lap diye oyunu bitirdiniz durun bi hele sakin ama yahu !

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Didistan KK Org. şifreli bir mesajla bu ay verilecek vergiyi ödememenizi böylelikle onlar savaş açacağını ve bu sırada her ne kadar antlaşmaya uyulmasada CocaCola'ya saldırmanın mantıklı olacağını söyler.
Ohoo kardeşim siz lap diye oyunu bitirdiniz durun bi hele sakin ama yahu !
sıradaki hedefimiz coca cola dır anlaşmaya harfiyen uyuyoruz sadece biraz askeri gücümüzü geliştirdik

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
7 Gün Devleti'nden alınan şifreli mesajla hemen Turuncu Saray ziyaret edilir ve Yeşil Saray konsey üyelerinin de yardımlarıyla 7 Gün Devleti'de FruDi Birliği'ne gelmesi istenir.
7Gün Devleti Meclisi'nde bu karar çok tartışılır ve bu birliğe girmenin ülkedeki dengeleri zedeleme ihtimali olduğundan birliğe katılmaları için yapılan tartışmalar Meclis tarafından ileri bir zamana atılır.

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sıradaki hedefimiz coca cola dır anlaşmaya harfiyen uyuyoruz sadece biraz askeri gücümüzü geliştirdik
şu an Pepsi birlikleri kendilerini yeniden toparlıyor, şimdilik toparlansınlar bakalım. Coca Cola'ya @Yigit1202, @Laurance_Barnes ve @Promesın arasında şöyle bir planlama geçer :
- Bence ilk baş gemileri yollayalım, asit topçuları oraya nişan alırken de hava kuvvetlerini göndeririz böylelikle onlar denizle uğraşırken bizde asit bombardımanı yapar ve sonra yavaş yavaş çıkarma yaparız.
- Bence ilk baş hava saldırısı düzenleyelim ne olacak hem asit toplarını vurma ihtimalimiz deniz gibi sabit bir hedefe göre daha kolay olacaktır.
- Direk kara kuvvetlerini yollayalım birlikler yorulunca da diğer iki yolu deneriz.
- Asıl kara kuvvetlerini yollarsak planımızı anlarlar ve birlikleri güçlendirirler bence ilk baş coğrafi keşif ekibi yollayalım. Onaylayanlar ?
- Onaylıyorum. ( Fruko K.k Org.)
- Onaylıyorum. ( Didistan Org)
- ...
- Onaylamıyanlar ?
- Onaylamıyorum. ( Promesın)
Çoğunluk tarafın onayı olduğundan dolayı coğrafi ekip yollanır.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an Pepsi birlikleri kendilerini yeniden toparlıyor, şimdilik toparlansınlar bakalım. Coca Cola'ya @Yigit1202, @Laurance_Barnes ve @Promesın arasında şöyle bir planlama geçer :
- Bence ilk baş gemileri yollayalım, asit topçuları oraya nişan alırken de hava kuvvetlerini göndeririz böylelikle onlar denizle uğraşırken bizde asit bombardımanı yapar ve sonra yavaş yavaş çıkarma yaparız.
- Bence ilk baş hava saldırısı düzenleyelim ne olacak hem asit toplarını vurma ihtimalimiz deniz gibi sabit bir hedefe göre daha kolay olacaktır.
- Direk kara kuvvetlerini yollayalım birlikler yorulunca da diğer iki yolu deneriz.
- Asıl kara kuvvetlerini yollarsak planımızı anlarlar ve birlikleri güçlendirirler bence ilk baş coğrafi keşif ekibi yollayalım. Onaylayanlar ?
- Onaylıyorum. ( Fruko K.k Org.)
- Onaylıyorum. ( Didistan Org)
- ...
- Onaylamıyanlar ?
- Onaylamıyorum. ( Promesın)
Çoğunluk tarafın onayı olduğundan dolayı coğrafi ekip yollanır.
coğrafi ekip sonucu CocaCola coğrafisinin deniz seviyesine yakın olduğu anlaşılır ve Yiğit bey şunları sorar ;
Coğrafi Ekip CocaCola ülkesinin deniz seviyesine yakın olduğunu belirtti buda karadan ve denizden girişi kolaylaştırıyor bence ilk olarak denizden ve karadan girmeliyiz gemilerin birkaçına tank koyalım FruDi tankları yanıcı bergamot ve Patlatıcı Frukoyu durduramazlar nede olsa

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
coğrafi ekip sonucu CocaCola coğrafisinin deniz seviyesine yakın olduğu anlaşılır ve Yiğit bey şunları sorar ;
Coğrafi Ekip CocaCola ülkesinin deniz seviyesine yakın olduğunu belirtti buda karadan ve denizden girişi kolaylaştırıyor bence ilk olarak denizden ve karadan girmeliyiz gemilerin birkaçına tank koyalım FruDi tankları yanıcı bergamot ve Patlatıcı Frukoyu durduramazlar nede olsa
Ancak problem şu ki zamanında dikkatlerini dağıtamazsak tanklarımızla beraber hem gemi hemde askerlerimiz suya gömülecek ve askerlerimin ölmesini göze alamam bu nedenle bunu onaylamamaktayım. Bence başta saldırı gemileri ve onların korumasında içinde yakıcı bergamot ve patlayıcı fruko tipi cephane taşıyan tankları barındıran bir kargo gemisi gönderelim. Böylesi daha mantıklı gelmekte bana.

bilgisayar8275

Marangoz
En iyi cevaplar
0
onunda bir planı vardır
A planı:Teslim Olmuş gibi yapıp saldırmak
B planı:f-16 kaldırmak cocolayı aşağıya dökmek

Laurance_Barnes

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
dikkatlerini Fruko Gazlı Uçaklar (fru-16) larla dağıtabiliriz
Maalesef ki FRU-16'ların maliyeti çok yüksek ve daha yeni toparlanmaktayız bu nedenle şu an AR-GE aşamasında olan DİFU-22 Acid tipi hem gücü yüksek hemde maliyeti düşük olan uçaklarla dikkat dağıtabiliriz.
Bir dakika ?! Aramızda köstebek var ! Kendisi bizzat H.K Shrike ! @Shrike ülke dışına atılır ve kendisi İce Tea Bağımsız Askeri Hükümeti'ni kurar. Zaten her şeye isyan etmesinden belliydi.