YgtGamingTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
aman tanrım ! Didistan Hava Donanmaları Orgenerali neler diyorsun sençok yaşa ice tea!!
aman tanrım ! Didistan Hava Donanmaları Orgenerali neler diyorsun sençok yaşa ice tea!!
ittifakım ol yoksa sonun kötü olur.aman tanrım ! Didistan Hava Donanmaları Orgenerali neler diyorsun sen
görürüz daha mezopomtayadaki bir kaç uygarlık gibi bir şehir devletisin bir ülke değilsin konuda adın bile geçmiyor kim kimi koparıyor kendi frukonunittifakım ol yoksa sonun kötü olur.
yardımcısınagörürüz daha mezopomtayadaki bir kaç uygarlık gibi bir şehir devletisin bir ülke değilsin konuda adın bile geçmiyor kim kimi koparıyor kendi frukonun
görmedim fakat FrukoCity ye giriş ve çıkışlar şu an yasaklandı nasıl girmeyi planlıyorsun savaş ötürü yasaklandıyardımcısına
-ozaman canlı bombaları hazırlayın.
-emredersiniz.
not:bu görüşme gizli göremezsiniz
gizli sokucam elbettegörmedim fakat FrukoCity ye giriş ve çıkışlar şu an yasaklandı nasıl girmeyi planlıyorsun savaş ötürü yasaklandı
Kusra bakmayın, orduyu yeniden yapılandırdığımız için geç cevap veriyorum. Evet doğrudur. En yakın zamanda CocaCola'ya büyük bir darbe indirerek 7 Gün'ü 7 gün gün ışığına tutacağızbu sanırım limonlu didi yani asit fışkırtan süper hızlı minik insansız uçağınız oluyordu değilmi ?
tamam yanlız ice tea delirmiş heralde köstebeklerim şuanda o ülkede ve bize saldırmayı düşündüklerini söyledi hahaha bir şehir devleti daha onlarKusra bakmayın, orduyu yeniden yapılandırdığımız için geç cevap veriyorum. Evet doğrudur. En yakın zamanda CocaCola'ya büyük bir darbe indirerek 7 Gün'ü 7 gün gün ışığına tutacağız![]()
bunu bana didi nin yardımı olmasaydı hala sömürge olan bir ülkemi söylüyor yazık!!tamam yanlız ice tea delirmiş heralde köstebeklerim şuanda o ülkede ve bize saldırmayı düşündüklerini söyledi hahaha bir şehir devleti daha onlar
şuanki devasa gücümüz didiyle birleşerek olmadı didiyle birleşerek saldırılarımıza başladık ve illk defa dostluğu öğrendik onlara asla ihanet etmeyeceğiz biz sağdık bir ülkeyiz bizi birbirimize düşürmek için böyle şeyler söylediğinizi biliyoruzbunu bana didi nin yardımı olmasaydı hala sömürge olan bir ülkemi söylüyor yazık!!
tamam hadi buz yiyelimde bitsin şu soğuk savaşice tea ülkesi fruko ülkesine soğuk savaş ilan etti