WarCraft 7/24 Online | Faction | Lapis | PvP |

MrComendof

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Warcraft.nitrado.net
1.7.10
ALIM VAR GEL.
REHBER VE REKLAMCI ALIMLARI
EĞER REKLAMCILAR 5 KİŞİDEN FAZLA SUNUCUYA KİŞİ GETİRİRSE ONLARA EDİT KAZMA VE P5 SET VERİLMEKTEDİR.
REHBERDE HER KOMUTU BİLİYORSA BAŞREHBER DE OLABİLİR.
BUYRUN GELİN GÖZ ATIN ALIM VAR DEDİK SUNUCUYU BEĞENİCEKSİNİZ UMARIM !!

NOT: EĞER REKLAMCI VE REHBERLER GÖREVİNİ İYİ YAPARSA MODERATOR DE ALABİLİRİM AYNI GÜN İÇERİSİNDE ! BELİRTMEK İSTEDİM ÇABUK GEL HADİ NE BEKLİYOSUN?
SUNUCU +5 KİŞİDE VIP ÇEKİLİŞİ !

BuilderCocuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverin Eksikleri Fazla Ve Ben Bunları Söyliyince Ban Yedim Sen Böyle +5 Değil +1 Zor Görürsün Be Kardeşim :/ Mal Mal İnsanlara Yetki Verip Spawnı Emek Yapmayıp 9 Tane Warp Olan Bir Server Bence Serveri Kapat Daha Paran Gitmesin Hacı :/ Uğraşma Boşa Hadi KG!!!

Dediği Şey Oynayın Yazı Yazmayın Mantığına Bakarmısın Ne Geri Kafalı insanlar Var Be

MrComendof

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.si Sunucu açılalı 4 gün oldu.! 2.si Warpı istediğim gibi yaparım. 3. sü Sunucu yeni AÇILDI ANLIYACAK KADAR AKILLI DEĞİLSİN GALİBA?

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si Sunucu açılalı 4 gün oldu.! 2.si Warpı istediğim gibi yaparım. 3. sü Sunucu yeni AÇILDI ANLIYACAK KADAR AKILLI DEĞİLSİN GALİBA?

Hayla alım varmı? varsa beni DenemeRehber yaparmısın işimde iyi gidersem Rehber yaparsın yine iyi gidersem başrehber?

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Sunucu hazır plugin paketiyle donatılmış. Warplar we yığını. Bunları söyleyince mute yemek. Forumdan insanlara yanlış bilgi vermek. Tek kelimeyle mükemmel ya dfdfdg