Warcraft Pluginer Alımları

KharooNn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Düşük Bütçeli Olmayan Bir Sunucu Açıcaz Ve Pluginer Lazım

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi arkadaşlar sunucumuzda hiçbir şeyi kısmicaz her şey oyuncu sayısına göre belirlenecek ilk ay 8Gb ile başliycaz bütçemizde hiçbir sorun yok 40 kişiyi bile sabitlersek sunucuyu hiçbir zaman kapatmiycaz Sunucu türü: Faction ihtiyacımız olan: Faction pluginlerin de bize yardım edebilecek pluginer Lütfen Aşağıdaki Forum Bilgilerini Yorum Olarak Yazın

Sunucu Konusu

https://forum.gamer.com.tr/konu/warcraft-1-8-8-emek-faction-muhtesem-yenilikler-ile-geri-doenduek.345164/

(Mikrofonu olmayanlar dikkate alınmayacaktır)

Adınız:
Yaşınız:
Deneyimleriniz:
Neden Sizi Seçelim:
Son düzenleme:

Canercanpro123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Caner Can
Yaşınız: 15
Deneyimleriniz: Pluginde hata çıkarsa hataları bulup düzeltebiliyorum. Plugin editleyebiliyorum. Türkçeleştirebiliyorum. Plugin yazabiliyorum.
Neden Sizi Seçelim: Çünkü kendimi diğerlerinden farklı görüyorum. Size hayal kırıklığı uğratmıyacağımı düşünüyorum. Sunucuya oyunculara yardımcı olmak istiyorum. Sunucuyu büyük yerlere taşımak istiyorum.

wernawerf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: onur
Yaşınız: 15
Deneyimleriniz: toplam 9 serverde pluginer olarak görev yaptım 3 tane de hub server yaptım
Neden Sizi Seçelim: durustum cana yakınım ısımde ıyıyım serverinizi ileri cıkarmak buyutmek ıstıyorum

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emre
Yaşınız: 19
Deneyimleriniz: 1.2 sürümlerinde çok fazla sunucu açmıştım
Neden Sizi Seçelim:güvenilirim

TheCreepy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oguz
Yaşınız: 19
Deneyimleriniz: En Uygun Pluginleri Bulabiliyorum
Neden Sizi Seçelim: Asla İhanet Edip Yalan Söylemem

BurakH4cker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burak
Yaşınız: 14
Deneyimleriniz: %100 Pluginerlik
Neden Sizi Seçelim: Neden m i çünkü pluginer likim çok iyidir bir deneyin derim
Skype:Malesef skype hatalı bir 5 gün içindedüzezlecek ama facebook var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

WazzahKral

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ÖNECELİKLE SELAMUN ALEYKUM DEĞERLİ KARDEŞİM
[Adınız] : Batuhan
[Yaşınız] : 15
[SKYPE] : maymun.maymun6
[Nerelisiniz] : Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : İnsanlara saygılı , farklı düşüncelere saygılı , ahlaka değer veren , din,dil,ırk ayrımı yapmayan , hoşgörülü , oyunculara nazik biriyim , küfür asla etmem
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi ilişkileri olmalı , küfür etmemeli , servere saldırılı yapıldıgı zaman gerekli önlemleri almalı , viplere ilgi göstermeli , server ekibinin fikirlerine saygı duymalı ...
[Sabırsız birimisiniz] : Önceden 13 yaşlarında sabırsızdım ama şimdi gayet usluplu ve sabırlı biriyim zaten olgunlukta var.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah büyüktür der neden atıldıgımı sorarım 1 şans daha verir misiniz derim vermesseniz serverde oyuncu olarak kalırım , gelişirim. Ama banlanırsam sağlık olsun der geçerim giderim..
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! Oyunu 2013ten beri oynuyorum zevkli yeni yeni güncellemeler geliyor... ve sizin gibi bir ailede (ekipte) olmak güzel bir şey olacak eminim bu bana azimli biri oldugumu gösterecek çünkü birşeyi istediğim zaman yapmayı çok istiyorum.. Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...