Warhammer Age of Sigmar Storm Ground İnceleme

armagan32

Marangoz
Mesajlar
42
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
14
Puanları
120
Ruh hali
capsule_616x353.jpg

Herkese selamlar, Bugün sizlere Warhammer Age of Sigmar Storm Ground adlı oyunu inceleyeceğiz.


Oyunun Çıkış Tarihi

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground Age of Sigmar’ın karanlık sonsuz evreninin ilk taktiksel video oyunu ayarlaması. Hızlı ve uyarlanmış savaşlarla dolu bu hayat dolu sıra tabanlı olan bu yapımda son derece kişileştirilebilir. gücünüze önderlik edebilecek Stormcasts, Nighthaunt ve Maggotkin'den taburlarından birini kullanabileceksiniz. Yeni ekiplerin, ekipmanların ve yeteneklerin kilitlerini kırarak ilerleyeceksiniz. Zafer ile sonuçlanan her oyun yeni birim türlerinin, daha iyi ekipmanların ve sizi daha iyi yapacak yardımcı olacak yeteneklerin kilitlerini kırmaya yardımcı olacak. Çok değerli içerikler ile karşılaşma için olasılıklar gayet az olsa da ordunuzu kurabilir ve destansı online düellolarda diğer oyunculara karşı meydan okuyabilirsiniz.
27 Mayıs 2021'de platforma girmesi düşünülen Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground oyununun sistem gereksinimlerini alt kısımda paylaştım. Bu oyun şu platformlarda çıkacak Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows platformlarda yayınlanacak. Bilgisayar oyuncuları, ilgilendiren genel olarak en son gelişmelerden önceden haber olmak için ve çıktığında satın almak için buradaki
Steam bağlantısından ürünün kendi mağazası üzerinden istek listenize ekleyebilir. Dilerseniz önceden sipariş yapabilme imkanlarınız da var. Storm Ground hakkındaki var olan görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
ss_fcade633688a006b9401b2023c6f178462ea6393.600x338.jpg


Oyunun Bazı Özellikleri

Games Workshop tarafından inşa edilen Age of Sigmar'ın ilk strateji video oyunu derlemesidir.
  • Hızlı tempolu taktik savaşlar
  • Yükseltilebilir düzinelerce birim, ekipman ve beceri
  • Tek veya çevrim içi oynama imkanı
Özelliklerini içerecek.


Bana Kalırsa

Oyun gayet güzel bir yapım olmuş gerçekten oyunu yapan firmanın ellerinden öpmek lazım, ama bu tabii ki çıktıktan sonra farklı bir konuda da oyununun ne hale geldiği tekrardan masaya yatırılabilir diye düşünüyorum, muhtemelen o gün geldiğinde tekrardan bu konu hakkında konuşuruz, sizde fikirlerinizi aşağı kısımda belirtirseniz çok güzel olur.
 


utreth

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
29
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
110
Eline sağlık, güzel bir paylaşım.
 

Üst