"Warp" yetkisini(permission) alma

nbsas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Bukkit serverimda ben hariç diğer herkesin warp yetkisini almak istiyorum.Şu anda plugin olarak group manager yüklü.Serverdaki düzeyler şöyle sıralanıyor: 1-oyuncu / 2-mimar / 3-Rehber / 4-Ustarehber / 5-Moderatör / 6-VIP / 7-Admin / 8-Kurucu . Bunlardan en ileri düzey yetkisi olan kurucu o da benim.

Kendim önceden de kullandığım şekilde (mangdelp oyuncu/mod/mimar/rehber/Ustarehber... essentials.warp) yetkiyi kaldırmaya çalıştım fakat şu hatayı aldım: "This permission node doesn't match any node.But might match node: * " .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... (Not: Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.)

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim öncelikle sunucunu durdur ve gruopmanagerden o grupların içindeki essentials.warp yazanı sil daha sonra tekrar başlat sunucunu. Belkide oyun içinden yanlış yazmışsındır yada op değilmişsindir. Senin yaptığın komut doğru ama ben yinede tam olarak vereyim. /mangdelp default/oyuncu essentials.warp

nbsas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cevap için teşekkürler canyo,
Dediğini yaptım ve işe yaradı teşekkürler. Fakat bazı gruplar " essentials* " ile essenitals'ın tamamına sahip ben nasıl silicem onların içinden warp yetkisini biliyor musun?

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi öncelikle oyuncu grubunda essentials* yetkisi varise bu essentialsa bağlı tüm yetkilerin kullanılabilirliğini gösterir. Oyuncu grubunuzdaki essentials* olan yetkiyi silip oyunlara vermek istediğiniz essentials yetkilerini ekleyin. Bunu sizin iyice araştırmanız gerekir çünkü essentials geniş kapsamlıdır.
Kendi sunucumdan default yani oyuncu yetkilerini buraya yazacağım kolaylık olsun diye ama her birinin ne işe yaradığını söyleyemem çünkü baya bir yetki bulunuyor :) Zaten googleye yazsan direk bulursun.

Kod:
- essentials.back
    - essentials.back.ondeath
    - essentials.balance
    - essentials.chat.shout
    - essentials.delhome
    - essentials.exp
    - essentials.home
    - essentials.kit
    - essentials.kit.tools
    - essentials.kits
    - essentials.kits.tools
    - essentials.list
    - essentials.mail
    - essentials.motd
    - essentials.msg
    - essentials.pay
    - essentials.rules
    - essentials.sell.hand
    - essentials.sethome
    - essentials.sethome.multiple
    - essentials.sethome.multiple.2
    - essentials.signs.use.*
    - essentials.spawn
    - essentials.tpa
    - essentials.tpaccept
    - essentials.tpdeny
    - essentials.warp
    - essentials.warp.[warpname]
    - essentials.warp.list
Warp izni istemediğin için en sondaki warpname, warplist, warp yazanları sil.
Anladığım kadarıyla cevap verdim fakat yanlış anladıysam veya başka sormak istediğin bir şey varsa buyur :)

nbsas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mesaj için teşekkürler,

canyo tamamen doğru anlamışsın yardım için teşekkürler.