Watch Dogs Legion PS5 Çıkış Tarihi

DarkSad

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
28
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
34
Puanları
190
Watch Dogs Legion PS5 Çıkış Tarihi.jpg


Watch Dogs: Legion PS5 Çıkış Tarihi
Merhaba değerli forum okurları, bu konumuzda sizlerle Watch Dogs'un 3. oyunu, Watch Dogs 2'nin devam oyunu olan Watch Dogs: Legion'un, PlayStation 5 için çıkış tarihini konuşacağız. Hadi başlayalım!

Watch Dogs serisinin 3. oyunu olan Legion, 29 Ekim'de çıkacak. Tarihin yaklaşması ile merak ve heyecan artmaya devam ediyor. Tam bu zamanlarda PlayStation 5'e de çıkacağı açıklanan Watch Dogs: Legion'un PlayStation 5 için çıkış tarihi belirlendi. Diğer Watch Dogs oyunlarından farklı bir yol ilerleyen Ubisoft, oyunu PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ve S, Xbox One ve PC'ye çıkarmayı planlıyor. Burada gördüğünüz gibi yeni nesil konsollarda bu oyundan nasiplenecek. Peki PlayStation 5 için ne zaman çıkış yapacak? Bu konumuzda bu soruyu cevaplayacağız, o zaman sorunun cevabına geçelim!


Watch Dogs Legion PlayStation 5.jpg


Watch Dogs: Legion
Oyunun tarihine geçmeden önce oyun hakkında birkaç bilgi verelim. Watch Dogs: Legion, bir açık dünya gizlilik oyunudur. Watch Dogs serisinin 3. oyunu olan Legion, diğer oyunların aksine Amerika topraklarında değil, Londra'da geçmektedir. Oyunun en büyük kozu, oyundaki neredeyse tüm NPC'leri kontrol edebilmemiz. Karakter akışı şu şekilde ilerliyor: Oyuncu, bir grubu kontrol ediyor. Bu gruba birilerini davet ettiğimizde onu kontrol edebiliyoruz. Yani sizin gruba davet ettiğiniz kişiyi gruba katıldıktan sonra görevlerde kullanabiliyorsunuz. Mesela siz bir polisi aldıysanız onun ekipmanları kontrol edebilirsiniz. Tabii ki tüm NPC'ler diyince tonlarca farklı insan olarak görmeyin. Bizim burada aldığımız insanların geneli aynı, yani meslek gruplarına göre farklılık görebiliyoruz fakat çok fazla meslek grubu bulunmuyor. Bunun yanı sıra dövüş mekanikleriyle öne çıkan oyun, Watch Dogs serisinde bulunan dövüş mekaniklerini çok ellemedi. Oyun, Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen, Ubisoft tarafından yayınlanacaktır. 29 Ekim 2020 tarihinde bizlerle, oyuncularla buluşacak. Oyunu özetlediğimize göre çıkış tarihine geçebiliriz!

Watch Dogs: Legion 12 Kasım 2020'de PlayStation 5'de!
Kasım ayı içerisinde çıkması beklenen PlayStation 5'in ilk oyunları arasında yer alacak olan Watch Dogs: Legion, 12 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 5 için çıkışını yapacak. RTX teknolojisi ile ayrı bir görüntü yapısına sahip olacak olan oyun, PlayStation 5 alacakları şimdiden sevindirdi. Ek olarak 12 Kasım 2020 tarihinde çıkacak olan dijital modelidir. Kutulusunu almak isterseniz 24 Kasım 2020 tarihini beklemek zorunda kalacaksınız.

Bu konumuzda Watch Dogs: Legion'un PlayStation 5 için çıkış tarihini sizlere gösterdik. Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim, görüşmek üzere!
 


Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali
Fena cihaz şu PS5 ha, birkaç tane de devlete almasak alınabilir. Fiyatı da fena.
 

Üst