Watchdog Crash Hatası!

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Olabilecek bazı nedenler:
  • Sunucuna crash atılıyor olabilir.
  • ProtocolLib sürümü veya configi hatalı olabilir.
  • Zararlı bir eklenti sunucuda deadlocka sebep olabilir.
Sadece çökme kısmını değil tüm logu veya açılış logunu görmemiz lazım ki bir teşhis koyalım. Bir de timings linki atar isen sistemin hakkında da bilgimiz olur. Sana kalmış ikincisi tabii.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Bu arada eklentilere yeni baktım kırmızı olanları kaldır çalışmıyorlar veya kapalılar, onun dışında 91 eklenti aşırı fazla, hepsini okumayı incelemeyi geçtim gözüme çarpan 5-10 eklentiden sonra okumadım. Normalde eklenti sayısı gibi şeylere karışmam çünkü sayısından çok işlevleri önemlidir ama sen biraz abartmışsın :D

OktayOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu arada eklentilere yeni baktım kırmızı olanları kaldır çalışmıyorlar veya kapalılar, onun dışında 91 eklenti aşırı fazla, hepsini okumayı incelemeyi geçtim gözüme çarpan 5-10 eklentiden sonra okumadım. Normalde eklenti sayısı gibi şeylere karışmam çünkü sayısından çok işlevleri önemlidir ama sen biraz abartmışsın :D
32gb dedicated sunucum var,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tps değerlerim şu şekilde

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
32gb dedicated sunucum var,
tps değerlerim şu şekilde

RAM miktarınız veya işlemcinizin çekirdek sayısı ne kadar olursa olsun çok fazla eklenti bulundurmak sunucunuz da problem çıkarmasa bile sizin için zorluk çıkarır, bu tür problemlerde vesaire sorunun hangi eklentide olduğunu bulmanız zorlaşır, konsolda çok fazla hata veya uyarı olabilir vesaire. Yinede size kalmış bir şey tabii ki.

İlk mesajımda belirttiğim gibi, log dosyanızda başka herhangi bir hata, uyarı vesaire var mı? Atar iseniz inceleyebilirim. Attığınız hatada pek bir şey yok çünkü.

ProtocolLib sürümünüz Spigot'dan indirdiğiniz son sürüm olmalı 1.8 desteği var diye hatırlıyorum. Bunlar dışında geriye kalan ihtimal başka bilmediğimiz bir eklentinin bu şekilde sunucuyu 60 saniyeden fazla bir donmaya sokması ve sonrasında Spigot'un bu şekilde çökmesi, veyahut birisi tarafından sunucunuza illegal bir client sayesinde crash atılması. Eklentilerinizi incelemedim fakat o tür crashlarda da genelde stack trace de PacketPlayInFlying tarzı classlar oluyor.