I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
jajajajajaja diye gül araplar öyle gülüyor :'(Ahahajajakajvsj nasıl güleceğimi bilemiyorum combo çahil
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
jajajajajaja diye gül araplar öyle gülüyor :'(Ahahajajakajvsj nasıl güleceğimi bilemiyorum combo çahil
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
YANLIŞ! İspanyollar öyle gülüyor.jajajajajaja diye gül araplar öyle gülüyor :'(
Evet 7 milyar insan var ve 3.5 i küfür ediyor wowowow ( hala gülüyorum)O zaman şöyle diyelim. Dünyanın %40'î
K013 cihazımdan gönderildi
Konuştuğum bir arap öyle gülüyordu ondan dedim pls :'(YANLIŞ! İspanyollar öyle gülüyor.fail oldun oldu mu güzel kardeşim?
İkisi de iyi niyetli olduğumuza örnek mı yoksa biri şaka amaçlı mı ?Ayrıca iyi niyetli ve misafirperver bir toplumuz.
Bkz. Armut ikram eden amca
Bkz. Turiste tecavüz edip parçalayan adam
Kavga çıkmayan konu bulmak kolay, sohbet konusuna dönüşmeyen konu bulmak zorKonuyu saptırmayın! Adam güzel bir video yapmış emek vermiş ben de paylaşmak istedim. Şu forumda kavga çıkmayan bir konu bulmak iyice zorlaştı.
Tartışıyoruz pls :'(Konuyu saptırmayın! Adam güzel bir video yapmış emek vermiş ben de paylaşmak istedim. Şu forumda kavga çıkmayan bir konu bulmak iyice zorlaştı.
Lütfen git, pls :'(İkisi de iyi niyetli olduğumuza örnek mı yoksa biri şaka amaçlı mı ?
WHY ?Tartışıyoruz pls :'(
Lütfen git, pls :'(
Bkz. Espiriyi anlayamamakWHY ?
Yok ya gülme krizine girmiştim içerdeBkz. Espiriyi anlayamamak