Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sen wave deyince aklıma bu geldi ve bence bu konuya da tam uyuyor.
Bu şarkı sana gelsin @Yeselectro
Hoşça kal seni özleyeceğiz.
(Bestia)
Bu şarkı sana gelsin @Yeselectro
(Bestia)
Abartma.@Yeselectro lar ölmez (ciddi anlamda ölmek değil). Özlemiycem seni çünkü gitmeyeceksin ! Bu arada bi grup Aç "Yeselectro Fans" diye belki hakkında konuşanlar olur "gollarımı açaydım , gitme deyeydim !" deyecekler olur fln
![]()
Adamı resmen idol yapıyorsun ve aşırıya kaçıyorsun.
Ben kendim yapayım demiyorum ona diyorum. Adam seviliyor...Adamı resmen idol yapıyorsun ve aşırıya kaçıyorsun.
Hadi kur bakalım grubunu emin ol grubuna 20 kişi zor gelir!
Uyarı almamak için daha fazla sana cevap vermiyorum.
Ranork , craft_man da böyle arada giriyorlar. Emekli olmalarına rağmenO tag sadece yetkili olupta sonradan bırakanlara veriyorlar, zaten bakıcamışın foruma bırakmak sayılmıyor![]()
Olsuni çok cici bir tag. Veğin onu bağna >-< Edit: Konu silinince mesaj sayısı düşüyor muydu be?O tag sadece yetkili olupta sonradan bırakanlara veriyorlar, zaten bakıcamışın foruma bırakmak sayılmıyor![]()
evet 984 mesaj kalmış 16 tane daha yazda zirvede bırakOlsuni çok cici bir tag. Veğin onu bağna >-< Edit: Konu silinince mesaj sayısı düşüyor muydu be?
Neden silindi anlamadım ki :/ Arşive giden her mesaj da mı siliniyor?evet 984 mesaj kalmış 16 tane daha yazda zirvede bırak![]()