Wayfair Skandalı | Tartışma Konusu

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ne düşünüyorsunuz? Forum kurallarını ihlal etmeden düzgünce bu konuyu tartışalım. Ben yorum yapmıyorum şaka gibi bir olay.

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
Eğer bu olay gerçekse çok canice, acımasız ve kabul edilemez bir şey. Ben gerçek olmamasini diliyorum gerçekten kan dondurucu bir olay...

lolitsalexibald

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
saçma bir olay bence kesinlikle gerçek degil diyelimki gerçek cidden bu kadar göz önünde yapılacagına inanırmıydınız

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Umarım gerçek değildir, gerçek olduğunu düşünmek bile istemiyorum.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
son bir şey söyleyim eklemeyi unutum eşyalarda adı gecen birini aratınca cıkan bir kişi kaybolduktan 3 hafta sonra zaten ölü bulunmuş
o kadar cani insanlar ki o kişinin ölü mü diri mi olduğuna bile bakacaklarını sanmıyorum. zaten wayfairin sahibi olan adam jeffrey mi ne, adam geçen yıl pedofiliden hapis yatarken öldü. muhtemelen öldürüldü vicdanen yapacağını sanmam. jeffrey zaten trrampet ile de fotoğraf çekildi. yani siyasi olarak büyük kişilere de yakın biriydi. o yüzden istediğimiz kadar laf edelim elimize pek bir şey geçmiyor maalesef :(

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
komplo teorisi. olayda kaçırıldığı iddia edilen kızlar twitter'dan kaçırılmadım diyorsa buna inanmanın mantığı olduğunu sanmıyorum.