D3s_4Ever
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
İlk olarak herkeze selamün aleyküm arkadaşlar .
Bir süre önce açtığım ve biraz üzerinde uğraştığım ve hala geliştirmekte olduğum Discord sunucumu tanıtacağım .
Serverde tanışıp kaynaşabilirsiniz ingilizce bölümleride bulunmaktadır sunucumu sadece Türk kitleye hitap etmemektedir .
Haftasonları disko'da toplanıyoruz ben playlist açıyorum konuşuyoruz felan . (Bakmayin böyle konuştuğuma sunucu kullanılır bir durumda buyüzden reklamını yapıyorum)
İlk olarak tüm konuşma kanallarımıza geçelim her oynadığınız bölüme göre uygun kanallar mevcut . (Kalabalık gelirseniz klan odası ve klan konuşma kanalı açılacaktır)
Sohbet odalarımıda bol bol bulunmaktadır . Merak etmeyin İngilizce konuşan arkadaşlarla aynı odada olmak zorunda değilsiniz
Giriş Odası :
Sohbet Odası - Public Chat :
Old Sohbeti - Old Member Chat :
Diskomuz - Our Music Room :
Afk - Afk Room :
Yetkili Sohbeti - Staff Chat :
WD Klanına özel oda - WD-Clan Room
Umarım şimdiye kadar sunucumuzun görüşünü beğenmişsinizdir
Tabikide sunucumuz sizler , siz kullanıcılar ile yol bulacak !
Discord sunucumuza davetlisiniz !
Link :
Not : Bu sunucuyu yaparken kimseden yardım almadım etrafımda çok yardım edebilecek insan yok umarım ilerledikçe gelişicez
Bir süre önce açtığım ve biraz üzerinde uğraştığım ve hala geliştirmekte olduğum Discord sunucumu tanıtacağım .
Serverde tanışıp kaynaşabilirsiniz ingilizce bölümleride bulunmaktadır sunucumu sadece Türk kitleye hitap etmemektedir .
Haftasonları disko'da toplanıyoruz ben playlist açıyorum konuşuyoruz felan . (Bakmayin böyle konuştuğuma sunucu kullanılır bir durumda buyüzden reklamını yapıyorum)
İlk olarak tüm konuşma kanallarımıza geçelim her oynadığınız bölüme göre uygun kanallar mevcut . (Kalabalık gelirseniz klan odası ve klan konuşma kanalı açılacaktır)
Sohbet odalarımıda bol bol bulunmaktadır . Merak etmeyin İngilizce konuşan arkadaşlarla aynı odada olmak zorunda değilsiniz
Giriş Odası :
Sohbet Odası - Public Chat :
Old Sohbeti - Old Member Chat :
Diskomuz - Our Music Room :
Afk - Afk Room :
Yetkili Sohbeti - Staff Chat :
WD Klanına özel oda - WD-Clan Room
Umarım şimdiye kadar sunucumuzun görüşünü beğenmişsinizdir
Tabikide sunucumuz sizler , siz kullanıcılar ile yol bulacak !
Discord sunucumuza davetlisiniz !
Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Not : Bu sunucuyu yaparken kimseden yardım almadım etrafımda çok yardım edebilecek insan yok umarım ilerledikçe gelişicez