Web Hosting'e Minecraft Sunucusu Kurmak

fyLax_

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
20
Hocalarım benim kendi domain'imin bağlı olduğu bir web hosting'im var. Acaba ona minecraft sunucusu kurmam mümkün mü? Kurabilirsem nasıl kurabilirim? Şimdiden yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler!
 


LifeMCServer

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,410
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
2,461
Puanları
10,250
Ruh hali
Paylaşımlı hosting mi? SSH erişimin var mı? Java kurulu mu?

Muhtemelen sadece PHP & Apache .htaccess ve MySQL/PhpMyAdmin erişimi olan paylaşımlı hosting kullanıyorsun. Bu şartlarda mümkün olmaz. Ek olarak, Web Hosting'in Minecraft sunucusu kurma ile bir alakası olmadığını söyleyeyim, sorunu "Web hostingimin barındığı aynı makineye Minecraft sunucusu kurabilir miyim" olarak var sayıyorum.
 

fyLax_

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
20
Evet hocam yeni öğrendim Web Hosting'ler java desteklemiyormuş. Bende evde boşta duran orangepi'ye kurdum ara sıra pingler oluyor ama sıkıntı yok şimdilik.
 

celikbilisimtr

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
31
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
40
Ruh hali
@fyLax_ , Şuanda bulunan kampayamız ilgini çekebilir! Maddi olarak en uygun fiyat/performansı sunuyoruz sizlere. Şuanda Çelik Bilişim Hizmetleri tüm piyasalarda ₺75'lik AMD Epyc 7302p işlemcili sunucumuz şuanda ₺35'den sizlere sunmaktayız! Yararlanmak istiyor isen iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

↝ Discord: discord/69zTXRbDuQ
↝ İnstagram: @celikbilisimtr
↝ Facebook: @celikbilisimtr
↝ Twitter: @celikbilisimtr
↝ Eposta: [email protected]
↝ WhatsApp: +90 539 448 06 77
 

Üst