Eğer biraz ünlü bir sitenin developerlığını alabilirsen, 3000-5000 $ hatta daha fazla kazanabilme şansın var. Fakat, web programlama çok sıkıcı ve sabır gerektiriyor.
Çok sıkıcı diyorsunuzda, ben çok seviyorum web programlamayıWeb Programlamak her babayigidin harcı degil tabii ki Web Programlamak sıkıcı ve ugraş gerektiren bir şey css php html gibi bircok kodlama dili bilmek gerek
tabi bu dediklerim hepsi sende yada genel olarak herkezde varsa Web Programlama kolay olmuş olur ünlü bir sitenin Web sitesinin developerlığını yaparsan bu sana parasal yönden cok büyük bir şans olur.
şunu unutma ki web programlama çok sıkıcı ve sabır gerektiriyor ve ugrasş gerektiren bir şey
bol şanslar dilerimÇok sıkıcı diyorsunuzda, ben çok seviyorum web programlamayıseneye Birleşik Arap Emirliklerinde Dubai'ye gitme durumum var onun için. Orada iyi bir IT Developer ofisi açacağım
Kolay gelsin, kendini ne kadar iyi pazarlarsan o kadar iyi maaşın olurÇok sıkıcı diyorsunuzda, ben çok seviyorum web programlamayıseneye Birleşik Arap Emirliklerinde Dubai'ye gitme durumum var onun için. Orada iyi bir IT Developer ofisi açacağım
İşi profesyonelce yaptıktan sonra her iş iyi para kazandırırKolay gelsin, kendini ne kadar iyi pazarlarsan o kadar iyi maaşın olur![]()