Web Sitesinden Kodu Aktarmak

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba , Bir Skriptte görmüştüm Vesiyonu Siteden Kontrol ettiriyordu Bende Benim Skriptin Kodlarını Kimse Görmesin diye benim Sitemden Çekmesini Sağlamak istiyorum nasıl yapabilirim yada yapabilirmiyim ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Skript'in kodlarını siteden çekersen gizlemiş olamazsın. Ben genel skriptimde sürekli bu sistemi kullandığım için biliyorum.

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript'in kodlarını siteden çekersen gizlemiş olamazsın. Ben genel skriptimde sürekli bu sistemi kullandığım için biliyorum.
Nasıl yani ? Skripti Bulabiliyorlarmı ?

Bulamıyorlarsa benim bunu yapmam lazım çünki Skriptimi Tanıtmak için Demo olarak Kullandırıcam

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript kodlarını siteden çekeceksin tamam ama şimdi adam senin ona verdiğin dosyayı açıp kodların çekildiği sitenin adresini alamaz mı ? Gizleyemezsin benim bildiğim kadarıyla.

Lipaxs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senin Aradığın işlem Obfuscate İşlemi Bununla İlgili Olarak Bir Konu Var mı bilmem ama skunity sitesinden Şuna Göz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Atabilirsin Eğer Herhangi bir problem yaşarsan mesaj atman yeterli.

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript kodlarını siteden çekeceksin tamam ama şimdi adam senin ona verdiğin dosyayı açıp kodların çekildiği sitenin adresini alamaz mı ? Gizleyemezsin benim bildiğim kadarıyla.
Eğer siteye erişim gizlenmişse siteye nasıl ulaşsınlar ??

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer siteye erişim gizlenmişse siteye nasıl ulaşsınlar ??

Eğer siteye erişim gizlenirse senin skriptin nasıl erişecek ? Yani en nihayetinde erişimi gizledin diyelim bu skriptin oraya erişebilmesi için bir anahtar gibi bir şey vermen gerekicek sonuçta Skript bilmediğim için yapmak istediğin şeyi yanlış anlamış olabilirim ama anladığım şeyi söyliyim.
$site = "
"; senin bu tarz bir şey ile kodu çağırdığını varsayıyorum. Peki gizledin diyelim sen bunu gizlerken bu kodu çekerken bot mantığı ile çekmeyecek mi ? Yani normal bir kullanıcı gibi siteye gidip kodu çekicek. Eğer yanlış anladıysam affola.

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer siteye erişim gizlenirse senin skriptin nasıl erişecek ? Yani en nihayetinde erişimi gizledin diyelim bu skriptin oraya erişebilmesi için bir anahtar gibi bir şey vermen gerekicek sonuçta Skript bilmediğim için yapmak istediğin şeyi yanlış anlamış olabilirim ama anladığım şeyi söyliyim.
$site = "
"; senin bu tarz bir şey ile kodu çağırdığını varsayıyorum. Peki gizledin diyelim sen bunu gizlerken bu kodu çekerken bot mantığı ile çekmeyecek mi ? Yani normal bir kullanıcı gibi siteye gidip kodu çekicek. Eğer yanlış anladıysam affola.
Hmm evet mantıklı ama baska bir turlü olmazmı ??