TheAdvencedChrome
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Berk Bey ne için sordunuz ben konu sahibiyle konuşuyorum.Ve elimde şu anda demo bulunmambilememtadır.Ama çok yakında demoyu da yayınlayacağım.Yaptığınız bir sitenin demosunu atarmısınız
Berk Bey ne için sordunuz ben konu sahibiyle konuşuyorum.Ve elimde şu anda demo bulunmambilememtadır.Ama çok yakında demoyu da yayınlayacağım.Yaptığınız bir sitenin demosunu atarmısınız
Peki bir tane referans verebilirmisiniz belki size site yaptırırmBerk Bey ne için sordunuz ben konu sahibiyle konuşuyorum.Ve elimde şu anda demo bulunmambilememtadır.Ama çok yakında demoyu da yayınlayacağım.
Maalesef hala yapım aşamasında ben referans değil demo atarım ama elimde yok şu anda çok yoğunum.Ve web tasarımcımız da başka biryerdeki maaşını almakla uğraştığı için ve DiziMag in benzer dizi scriptinin admin panelini kodlamakla uğraştığı için yavaş ilerliyorPeki bir tane referans verebilirmisiniz belki size site yaptırırm![]()
Her önüne gelen geliştiricilikle ilgili basit 2 satır öğrenip profiline sağa sola ben web developerım derse olacaklar bunlardır. Daha stabil php kodlaması yapamayan üstüne üstlük açıklarını kapatamayan birçok yan sanayi web developer var forumda. Resmen indirme yaparken çıkan indirme tuşu şeklindeki reklamlar gibiler. Asıl içeriğe gitmek isteyen kullanıcıyı da boşa uğraştırıyorlar.Yanlış yere geldin qrdş. Bu forumda konu web tasarımıysa hep bir tartışma vardır...
Bu konuda haklısınız, belki 10 kişi mesaj attı soruyorum deneyimleriniz neler saçma sapan cevaplar geliyor.Her önüne gelen geliştiricilikle ilgili basit 2 satır öğrenip profiline sağa sola ben web developerım derse olacaklar bunlardır. Daha stabil php kodlaması yapamayan üstüne üstlük açıklarını kapatamayan birçok yan sanayi web developer var forumda. Resmen indirme yaparken çıkan indirme tuşu şeklindeki reklamlar gibiler. Asıl içeriğe gitmek isteyen kullanıcıyı da boşa uğraştırıyorlar.
Tavsiye için teşekkür ederim, birkaç kişi ile görüşmedeyim. Burda konu açmamın sebebi burdaki tasarımcılar Minecraft sitesi yapabilicek insanlar, web site tasarımı için sırf açılmış forumlarda genellemeye acık Web TasarımcılarıAçık açık söylüyorum... Burası, 9-16 yaşıtlarının dolu olduğu bir forum. Buradan sadece "ben yaparım 10tlye" deyip, 4-5 satır yazanlar olacaktır.
Sadece site amacına kurulmuş forumlarda, daha çok kişi bulabilirsiniz bunlara yapacak. Sanırım bootstrap diye bir şey vardı, onu öğrenirsen, kendi stilini yapabilirsin.
Resmen indirme yaparken çıkan indirme tuşu şeklindeki reklamlar gibiler.
Duygularıma tercüman oldunHer önüne gelen geliştiricilikle ilgili basit 2 satır öğrenip profiline sağa sola ben web developerım derse olacaklar bunlardır. Daha stabil php kodlaması yapamayan üstüne üstlük açıklarını kapatamayan birçok yan sanayi web developer var forumda. Resmen indirme yaparken çıkan indirme tuşu şeklindeki reklamlar gibiler. Asıl içeriğe gitmek isteyen kullanıcıyı da boşa uğraştırıyorlar.
en başta benim hala kanıt beklediğim @TheAdvencedChromeEvet, tartışma sonucu birçok üyenin Susturma aldığı konuyu Up'lamak(Hortlatmak) istemezdim, ama ne yazıkki bunu paylaşmak istiyorum "Tasarımcıyım" diye geçinen birçok kişiden sadece biri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
o ne şimdi anlamadım insanlarla oynamayı çok seviyorsunuz adam belli ki başka bir nedenle susturulmuş.Evet, tartışma sonucu birçok üyenin Susturma aldığı konuyu Up'lamak(Hortlatmak) istemezdim, ama ne yazıkki bunu paylaşmak istiyorum "Tasarımcıyım" diye geçinen birçok kişiden sadece biri![]()
berk sen indirim yapıyormusunen başta benim hala kanıt beklediğim @TheAdvencedChrome
gerçekten haklısın profesyonel birini arıyosan ya @Berk tir ya craftrise yada craftweb (adlarını unuttum etiketleyemedim)Evet, tartışma sonucu birçok üyenin Susturma aldığı konuyu Up'lamak(Hortlatmak) istemezdim, ama ne yazıkki bunu paylaşmak istiyorum "Tasarımcıyım" diye geçinen birçok kişiden sadece biri
Web tasarımcısı arıyorsan @jackopmackop 'u unutmamalısın benim eski web sitemi şahsen kendisi yapmıştır..gerçekten haklısın profesyonel birini arıyosan ya @Berk tir ya craftrise yada craftweb (adlarını unuttum etiketleyemedim)