Web Tasarımcı Arıyorum

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olay çok şaşırtıcı değil mi sizce ? Web Tasarım için mesaj atıyor, ama olay sonradan ekibine katılmama dönüyor üstüne bir de para istemesi. Ekibi ile ilgili bir konu dahi açmamışken kendimi bu olayın içinde buluyorum şaşırtıcı.

Üstüne Alınana;
Hazır tasarımlar dahi bu arkadaşların yapacaklarından çok daha iyidir.

TR'de bu tür olayların artması cidden içler acısı, hiçbir referansı olmayan ilk defa tasarım yapıcak olan kişiler dahi "Wep Devolping' oluyor. Daha iki cümleyi bir araya getiremeyen insalar yahu.

Hangi Sunuculara tasarım yaptın dediğimde genelleme Cevap ne yapıcaksın oluyor. Sormamın bir sebebi iyi bir Sunucumu yaptırmış nasıl bir Sunucu yaprtırmış.

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olay çok şaşırtıcı değil mi sizce ? Web Tasarım için mesaj atıyor, ama olay sonradan ekibine katılmama dönüyor üstüne bir de para istemesi. Ekibi ile ilgili bir konu dahi açmamışken kendimi bu olayın içinde buluyorum şaşırtıcı.

Üstüne Alınana;
Hazır tasarımlar dahi bu arkadaşların yapacaklarından çok daha iyidir.

TR'de bu tür olayların artması cidden içler acısı, hiçbir referansı olmayan ilk defa tasarım yapıcak olan kişiler dahi "Wep Devolping' oluyor. Daha iki cümleyi bir araya getiremeyen insalar yahu.

Hangi Sunuculara tasarım yaptın dediğimde genelleme Cevap ne yapıcaksın oluyor. Sormamın bir sebebi iyi bir Sunucumu yaptırmış nasıl bir Sunucu yaprtırmış.

Hayır ne yapacaksın ki yani değil mi. Referans göstermek nerde görülmüş. Eski köye yeni adet getiriyorsunuz siz de kardeşim.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ne yapacaksın ki yani değil mi. Referans göstermek nerde görülmüş. Eski köye yeni adet getiriyorsunuz siz de kardeşim.
Grafik işini bilemem ama webmaster lik işinde refler çok önemlidir. Ne kadar çok memnun kişiye hitap eden refi var ise o webmaster iyi webmasterdir. Gerçek webmasterdir. Ref yoksa sadece forum satırlarında yazılı olan webmaster yazısı ile kalır ... Bana sorarsan ben şirketlerle bile çalışıyom... Yani refim var ...

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adamım senin dediğin olay için birden çok örnek gösterebilirim;
Bandrolsüz Sigara, Çin Malı telefon, TDK onaysız Kitap vb..
İstersen devamını getirebilirim, siz işin çerez kısmısınız(Yanlış anlaşılma olmasın tad bakımından)tadını bilmediğin bir şeyi almazsın.

Bu şekilde görüşlerle olaya yaklaşmanız cidden çok şaşırtıcı, yinede saygı duyoyorum.

Şahsen, bu görüşlere Sahip olan kişiler Profesyonel değildir :)

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamım senin dediğin olay için birden çok örnek gösterebilirim;
Bandrolsüz Sigara, Çin Malı telefon, TDK onaysız Kitap vb..
İstersen devamını getirebilirim, siz işin çerez kısmısınız(Yanlış anlaşılma olmasın tad bakımından)tadını bilmediğin bir şeyi almazsın.

Bu şekilde görüşlerle olaya yaklaşmanız cidden çok şaşırtıcı, yinede saygı duyoyorum.

Şahsen bu görüşlere Sahip olan kişiler Profesyonel değildir :)

Ne güzel kimse de demiyor ki düşüneyim bakayım adam ne demeye çalışmış.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
19 yaşında birisinin f16 uçaklarının yazılımlarını yazmasını ve bu bağlamda yazılım tasarım vs. gibi işlerin hiçbir şekilde yaş ile bağlantılı olmayıp direkt ref. ile bağlantılı olması çok ciddi bir konu bana göre.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
19 yaşında birisinin f16 uçaklarının yazılımlarını yazmasını ve bu bağlamda yazılım tasarım vs. gibi işlerin hiçbir şekilde yaş ile bağlantılı olmayıp direkt ref. ile bağlantılı olması çok ciddi bir konu bana göre.
Bir insanı yaşına göre yargılayıp ona göre davranmak çok yanlış bir şeydir belki adam 10 yaşında ama çok profesyonel işler çıkarıyor:se: