Web White List kurulumu ile ilgili

TechNine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben Serverime webwhitelist yapmak istiyorum host bulurum kolay o elimde webwhitelist.jar diye bi dosya ve site için gerekli şeyler var kurulumu nasıl oluyor bilmiyorum heryere baktım yardım edermisiniz

webwhitelist nedir diyen olur mu bilmiyorum ama açıklayayım site üzerinden kayıt mesela metin2 pvp lere kayıt olup msn onayı falan istemeden giriyorsunuz ya oyuna onun gibi bundada white list açık olacak site üzerinden kayıt olanlar girebilecek

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Malesef o plugin çevirim dışı yani artık o plugin güncellenmiyor. birçok sorun yaratabilir. Bunu yapmanın birçok yolu vardır. Ama html ve php hakkında biraz bilgiye sahip olman gerekiyor.
1.Site tabanlı.
Sitene Yani html yayını yapan bir hosttan aldığın sitene bir kayıt olma sayfası ekleyerek Mineacrft Nick, Sifre, email gibi verieri input ile al. Sonra İster bu sayfada ister başkabir sayfada mysql e bağlan, veri tabanını seç ve bu verileri veritabanına ekle. Ondan sonra AuthMe plugininden configdeki Mysql Ayarlarını kendi MySql ine göre ayarladıktan sonra AuthMe veritabanındaki verileri otomatik çekecektir.
2.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Plugini
Hakkında çok bir bilgim yok ama senin için bunu bulabildim. Kısa bir göa zatmadan sonra senin sunucun açıkken başka insanlar senin server ipinin 4123 portundan bağlanırsa bir kayıt sayfası ile karşılaşacaklar.
3.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Plugini
Bu da aynı şekilde server ipnin 8072 portundan bir kayıt sayfası yayınlıyor.

Benim en çok kullandığım ve güvendiğim 1.dir. Ve diğerlerini denemedim. Yani bir sorun çıkarsa 2. ve 3. de çıkabilir. 1. de Mysql ayarlarını düzgün yaptığınız taktirde tıkır tıkır çalışacaktır.

TechNine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
teşekkürler 1.yi yapacagım ama benimde biraz araştırma yapmam gerekiyor o konu hakkında :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tamam. Soracağın bir şey olursa eminden geldiği kadar yardım edebilirim.