Webdriver Torso - İlginç Bilgiler..

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Dostum Google'a
Webdriver Torso Yazınca Sağ Üstteki Google Yerine İşaretler Çıkıyor :/

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dostum Google'a
Webdriver Torso Yazınca Sağ Üstteki Google Yerine İşaretler Çıkıyor :/
Easter Egg baya popüler bir kanal olduğu için.
Bu tür kanallara ait böyle ilginç videoların sonunda korkunçlu abla çıkacağından korkan bir tek ben miyim?
Vallahi toplam 50.000 video rahat vardır diye düşünüyorum onlarda çıkmadıysa bunda çıkmaz ve attığım videoya hala gülüyorum :FDASSDFA

M

MUHDE

Ziyaretçi
Orada sözü geçen kareler text message boxlar oluyor farklı şekillerde test ediliyor flash borderin içinde :(
Siz bir video izler iken yanlardan "AHADA YİDİM SENİ" şeklinde çıkan tarzda olan boxlar onlar oluyor bu yüzden .flv //Flash video// şeklinde uzantısı var :(
Kısaca bir video izlerken önünüze sağdan soldan alttan çıkan karelerin test amaçlı dizildiği falan fistan test etmek için yapılan şeycik* (türkçesi yetmedi bu cümleye fazla takmayın*) :(

Letus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alıntı:
youtube'a bir video yükleniyorsa muhakkak yer tespiti yapılabilir. bu yüzden 'bulamadık, vay canına, ne gizemli lan, uzaylılar, cinler, periler..' havasına girmeye gerek yok. açıklanmıyor evet, çünkü insanlar merak ediyor ve tıklıyor. e haliyle bu onlar için bir kazanç, neden açıklasınlar? olsa olsa meraklandırmaktan veya kalite kontrolden öte değil. isterseniz cia ajanı olun, bir internet sitesine (hele ki bu youtube gibi kontrol altı bir siteyse) sürekli video, foto, ses, bilgi vs. girişiminiz sizi yakalatmaya yeterlidir.

video reklam olsa neyse diyeceğim bence gerçek olan bu :

Bu youtube'un kendi serverlerini, video encoder, decoder sistemini, codeclerinin durumunu denemek için yapılmıştır.
Bu videoların yüklenmesi ve oynatılması sonucu çoken convert yazılımlarına ve codecklere zamanında müdahile ediliyor.
Videoyu yükleyen ve oynatan bilgisayar yazılımıdır.

Son düzenleme: