Webdriver Torso ve Webdriver YPP nedir ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Bir süredir yayın yapan youtube kanalı (kanalın adı da Webdriver Torso) herkesi merak içinde bırakmaya ve komplo teorileri içinde yüzdürmeye devam ediyor. 77.000 adet 11 saniyelik gizemli videoya sahip olan kanalın ne yapmaya çalıştığı bilinmezliğini koruyor.

İsimleri de rastgele harflerden oluşan (akfbksagbsfkhjğdfihjdh gibi) bu videoların sebebi olarak en olası görülen ihtimallerden birisi ise bir internet yayın kanalının, otomatik video işleme ve yükleme sisteminin test ediyor olması. (ama eğer böyle olursa çok basit ve heyecansız olur)

Sözkonusu kanal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kanaldan video:

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google tarafından şifresi çözülmeye çalışılan bir kanal büyük ihtimalle bilinç altı mesajlar bırakılıyor olabilir

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Geçenki konudada dedim
İtanimulli üyesi olarak cevap sunmak istiyorum.
İtanimullinin Deepwebin ver Adhdg%%giasfg*5ikaaadgj 'nın yapmış olduğu bir kanaldır ve kanala bot ekleyip çıkarıyorlar ve kanalı sdfg*gdsgf^!&%%ka yönettiği için Uzaylıların yönetildiği düşünülüyor.
Bütün olay bu gerçekten uydurmalara inanmayın

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
KinchouKan, post: 1480407, member: 10058902"]Arkadaşım Geçenki konudada dedim
İtanimullinin Deepwebin ver Adhdg%%giasfg*5ikaaadgj 'nın yapmış olduğu bir kanaldır ve kanala bot ekleyip çıkarıyorlar ve kanalı sdfg*gdsgf^!&%%ka yönettiği için Uzaylıların yönetildiği düşünülüyor.
Sen cok yanlis anlamissin :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen cok yanlis anlamissin :D
Eminmisin arkadaşım ve sen o kanalın 10 tane 30 dakikalık videolarını 0:00 dan bitene kadar açık bırakırsan uzaylılar baskın yapıyor
+
Bu kanalın bi iasgfa5&&24a0*'!! tarafından yönetildiğini unutma. Lütfen doğru bilgiyi bilmeden abuk subuk bilgiler paylaşmayın.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Arkadaşım Geçenki konudada dedim
Aynen hatta onlar merkür uzaylıları. Millet onları çok yanlış tanıyo aslında çok iyi yaratıklar; ben yanlarına gittim hemen kuzu kavurma yaptılar fln.