WebShop Plugini - Yapım Aşamasında...

MadSworD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar bu plugin web sitesi üzerinde market açmanızı sağlar.
Web sitesi admin paneli üzerinden marketinize item ekleyebilirsiniz.
Oyuncunun hesabında bulunan MineCoin miktarı itemi almaya yetiyor ise,
Satın alarak itemi sepetine ekleyebilir.
Oyuna girip /webshop yazarak sepetine eklediği itemi envanterine alabilir.

Komutlar
/webshop => Bu komut ile sepetinizdeki itemi envanterinize alabilirsiniz.

Eğer sepetinizde item yoksa veya itemi aldıysanız tekrar /webshop yazarsanız alttaki hata ile karşılaşırsınız.

Marketten birkaç görüntü ( Yapım Aşamasında - Tasarım Eklenicek )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plugin daha yapım aşamasındadır gelişmeleri konu üzerinden belirticem.​

MadSworD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkürler :) edit satışı mesela skyblock ta spawner satışı survivalda ipeksi kazma satışı için de kullanılabilir :)

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Güzele Benziyor Paylaşmanı Sabırsızlıkla Bekliyorum :)

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel olmuş ama buna benzer bir eklenti yok muydu?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

MadSworD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu eklentiyi yapmadan önce serverim için böyle bir eklenti çok aradım ama bir türlü bulamadım buna benzer bir eklenti. eğer bildiğiniz varsa pm yollarmısınız

MadSworD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır oyun parası ile alakası yok oyuncunun hesabına MineCoin ekliyosunuz admin panelinden
sanırım daha detaylı bi anlatım yapmam gerekiyo :)

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz hortlatma olucak ama plugin çıkış tarihi belirtirseniz harika olur sabırsızlıkla bekliyorum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kısacası " Mmo Rpg Sunuculardaki İstediğin Özelliği Seçip İstediğin + Da İtemi İstediğin Şekilde Alma " Tarzı bir şey Olacak Sanırsam :p
Bak İyi Fikir Örn Kazma 50 İse Her Türlü Enchin Kendine Göre Parası Olur Mesela Verim 5 50 Verim 10 200 Gibi Kazmanı Seçtin +50 Ecnhlerini Seçtin +200 Verim İçin +500 Unbreakable İçin +300 Servet İçin Falan Güzel Olur :p

MadSworD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu plugin çok hojdir ama banana :D şaka maka bıraktım plugini ya zaman bulamıyorum :D