Website tasarımcıları bir uğrayabilirmi? (PHP,HTML,CSS)

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Uzun bir süreden sonra foruma geri döndüm fakat minecraft adlı pixelimsi oyuna geri dönmeyeceğim. Kısa bir tasarım geçmişim var süper tasarım yapmıyorum fakat bir kaç şey biliyorum,son zamanlarda site tasarımlarına kafayı takmış bulunmaktayım.
Sizlerin de öğrenmiş olduğunuz youtuber veyahut yazılı anlatım yapan kanallar veya siteler var mı? Var ise bizler ile paylaşır mısınız? Cidden buna ihtiyacım var.​

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bulursan banada söylersen mutlu olurum.Bu işlere çok merakım var.
İstersen birlikte çalışırız :3

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl rahat anlıyorsan o şekilde bir kaynağa yönel, ben okuyarak öğrenmekten hoşlanırım o yüzden baya sağlam bir kitap arşivim var, kitap tavsiyesi istersen kodlab ın kitapları gayet güzel :)

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl rahat anlıyorsan o şekilde bir kaynağa yönel, ben okuyarak öğrenmekten hoşlanırım o yüzden baya sağlam bir kitap arşivim var, kitap tavsiyesi istersen kodlab ın kitapları gayet güzel :)
Kodların kitaba yazılmasını pek iyi bulmuyorum. Kitaptan bilgisayara geçirmek mantıksız geliyor :)

Oyeoz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, öncelikle benim öğrendiğim bi kanal var. @dikodoksit 'in çektiği videoları %100 öneririm. Çok iyi anlatıyor. Şahsen ben ondan öğrendim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oynatma listesi linki yukardakidir. İyi Forumlar.

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle tüm bu dökümanlar
sitesinde, tek tek A'dan Z'ye her konu için site üzerinde örnekler düzenlenebilir şekilde yazılı anlatım ile mevcut. Daha büyük bir kütüphane yok zaten bundan başka web geliştiricileri için. Ben de videolarımda konu başlıklarını bu siteden referans alıp örnekleri kendim veriyorum, kısacası aynı konuları daha hızlı öğrenebileceğinizi düşündüğüm sırada anlatıyorum. Ya da HTML serisinde hiçbir şey bilmediğinizi varsaydığım için Javascript ile ilgili olan kısımları (kullanıcının lokasyonunu öğrenme vs.) atlıyorum. Bu konu başlıklarını da kendimce not ediyorum ki o serilere geçtiğimde tekrar değinebileyim.

Merhaba, öncelikle benim öğrendiğim bi kanal var. @dikodoksit 'in çektiği videoları %100 öneririm. Çok iyi anlatıyor. Şahsen ben ondan öğrendim.

Oynatma listesi linki yukardakidir. İyi Forumlar.
Teşekkür ederim ^^

Edit: Bunların yanında, web tasarım veya geliştirmeyle ilgili tüm sorularını veya kodlarınla ilgili sorunları bana özel mesaj yolu ile sorabilirsin.

Oyeoz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle tüm bu dökümanlar
sitesinde, tek tek A'dan Z'ye her konu için site üzerinde örnekler düzenlenebilir şekilde yazılı anlatım ile mevcut. Daha büyük bir kütüphane yok zaten bundan başka web geliştiricileri için. Ben de videolarımda konu başlıklarını bu siteden referans alıp örnekleri kendim veriyorum, kısacası aynı konuları daha hızlı öğrenebileceğinizi düşündüğüm sırada anlatıyorum. Ya da HTML serisinde hiçbir şey bilmediğinizi varsaydığım için Javascript ile ilgili olan kısımları (kullanıcının lokasyonunu öğrenme vs.) atlıyorum. Bu konu başlıklarını da kendimce not ediyorum ki o serilere geçtiğimde tekrar değinebileyim.

Teşekkür ederim ^^

Edit: Bunların yanında, web tasarım veya geliştirmeyle ilgili tüm sorularını veya kodlarınla ilgili sorunları bana özel mesaj yolu ile sorabilirsin.
Rica Ederim. :)

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Allah hepinizden razı olsun,hepinize teker teker teşekkür ederim.Yavaş yavaş öğrenmeye başlayacağım,önerileriniz için teşekkür ederim. Ha bu arada @Crowley07 Yakında bahsettiğin kitaplardan başlamayı düşünüyorum.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tasarim bence bir sanat, ana hatlarını öğrenmek yetmez bizzat işin profosyonellerini takıp etmelisinm (behance,deviantArt)