Website Tasarımı Hakkında bu site nedir ?

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu sitede şu şekilde bir şablon buldum photoshop ile tasarlamış ben çok beğendim ve yapmak istediğim sitenin tasarımını birkaç küçük fark ile ayın şekilde yapmak istiyorum site konusuda yine kitap satma sitesi tarzı olucak şimdi ben böyle bir şey yaparsam yanlış mı olur çünkü orda sadece gösteriş amacıylamı paylaşıyorlar yani bir lisans durumu varmı anlamadım bilen biri anlatabilirse sevinirim.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir lisansı olmasada yinede paylaşan kullanıcya özel mesaj atıp sormanda fayda var hani bir olay çıkmasada yinede iznini alıp kullan.

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardımcı olabilirim bu tip bir site yapımında, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsin bana.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sistemlerin mantığı şu dur tasarım da her zaman böyledir. Sen bir tasarım resmi görürsün. Bakarsın beğenirsin. Sonra kendin tasarlamaya başlarsın. Doğrudan aynısını milim milimine yapman biraz zordur. Psd yok ise ve çok profestonel değil isen. Onun dışında zaten bu resime bakma tarzında yapılan çalışmalar günümüzde çok yaygın kullanılan bir ux dizayn çeşidi. Tasarımcılar tasarlar internete kendini göstermek için resim halinde yükler beğenenler ise bunu görüp fikri web tasarımına dönüştürür.

StreakOfLightning

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sistemlerin mantığı şu dur tasarım da her zaman böyledir. Sen bir tasarım resmi görürsün. Bakarsın beğenirsin. Sonra kendin tasarlamaya başlarsın. Doğrudan aynısını milim milimine yapman biraz zordur. Psd yok ise ve çok profestonel değil isen. Onun dışında zaten bu resime bakma tarzında yapılan çalışmalar günümüzde çok yaygın kullanılan bir ux dizayn çeşidi. Tasarımcılar tasarlar internete kendini göstermek için resim halinde yükler beğenenler ise bunu görüp fikri web tasarımına dönüştürür.
Sagol ve cevap veren diger uyelerede ilgileri icin tesekkur ederim .