Website tasarimindan anlayanlar yorum yapsin

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Ücretsiz host denemek icin ve mobil uyumlu degil resimlerin netlii bozulabiliyor)
Tasarim nasil ve daha 3 gundur html ogrenmeye basladimi unutmadan eksikleri soyleyin tasarimda ve konu hakkinda bilgisi olmayanlar yorum yapmasin lutfen
yorum atarken iyi cunku veya kotu cunku diye aciklarsaniz sevinirim.

Resimler bana aittir arkaplan ve fotograf kakinasi iconu haric

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bedavasitem editleyiyebiliyorum alıcanmı beni
bkz/ "konu hakkinda bilgisi olmayanlar yorum yapmasin"

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende çok isterdim ama bu konuda çok zevksizim.

Rica ederim,istersen döküman verebilirim.
Olur.
Arka plan çok hoşuma gitti ve alttaki baykuşta :)
Baykuşun normal halini webde bulabilirsin yanlız gözlük ve basındaki cap'i photshopta ben yaptım emek var yani :) Arkplan siteyi tam hatırlamıyorum ama Mountain background website flat yazınca çıkıyordu.

@Berk yandan açılır menü yapımını bir türlü halledemedim şu sitedeki örneği yapmaya çalışıyorum fakat biryerde hata yapıyorum :) Eğer bana düzenleyip index kodunu atabilirsen sevinirim.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olur.

Baykuşun normal halini webde bulabilirsin yanlız gözlük ve basındaki cap'i photshopta ben yaptım emek var yani :) Arkplan siteyi tam hatırlamıyorum ama Mountain background website flat yazınca çıkıyordu.

@Berk yandan açılır menü yapımını bir türlü halledemedim şu sitedeki örneği yapmaya çalışıyorum fakat biryerde hata yapıyorum :) Eğer bana düzenleyip index kodunu atabilirsen sevinirim.
codepen de yaptım umarım işine yarar