Websitem için Sunucu Durumu

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bungeecord ile bağladığım sunucularım var ve bir websitem var sunucum da kaç kişi olduğunu ve survivalgames gibi oyunların istatiklerini siteme entegre etmek istiyorum yardımcı olabilecek lütfen olsun :)

İyi akşamlar

osmankucuk12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yahu nitradomu kullanıyorsun eğer birleştirmeyi nitrado ile yaptıysan skypemi eklermisin lütfen ısrar ediyorum.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnsanların var bir bildiği ki Türkiyenin en çok satan hostlarından ...

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Savunmak gibi olmasında ben yaklaşık 5 aydır nitrado kullanısıyım ve çok hata dediğin sadece kullanıcıların hatası. Ayrıca ticket ve forumda ilgileniyorlar.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sa bungeecorddan anlıyonmu :D
As. Kardeşim NitradoTR nin youtubeda anlatımlı videoları var. Biraz zamanını ayırırsan rahatça sorunu halledersin :) Buradan pek yardım alabilir misin tam emin değilim ama anlatımlı videoları izlersen sıkıntı olacağını zannetmiyorum :)

osmankucuk12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
As. Kardeşim NitradoTR nin youtubeda anlatımlı videoları var. Biraz zamanını ayırırsan rahatça sorunu halledersin :) Buradan pek yardım alabilir misin tam emin değilim ama anlatımlı videoları izlersen sıkıntı olacağını zannetmiyorum :)
Olmuyor yahu :/ /server yazınca hiçbir ** çıkmıyor

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların var bir bildiği ki Türkiyenin en çok satan hostlarından ...
Benim de bir bildiğim var 16GB lik sunucu için yüzlerce tl para ödemiyorum[DOUBLEPOST=1394349498,1394349459][/DOUBLEPOST]
Sa bungeecorddan anlıyonmu :D
Ben anlıyorum zaten Bungeecord üzerinde 7 tane server açık şu an[DOUBLEPOST=1394349846][/DOUBLEPOST]isteyen gelsin wonplayers.com(ilk önce üye olmanız lazım.)

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Savunmak gibi olmasında ben yaklaşık 5 aydır nitrado kullanısıyım ve çok hata dediğin sadece kullanıcıların hatası. Ayrıca ticket ve forumda ilgileniyorlar.
Bungeecord nitrado bir baş belası 1.7.2 kuruyoruz yardımcı olmuyorlar hadi kurduk hata filan yok serverlar kendiliğinden kopuyor arada 2dk giremiyom diyelim lobiden baska sunucuya gideceksin giremiyorsun bekledikten sonra zor bela geçebiliyorsun sunucudan sunucuya.Nitrado ile 1.7.2 bungeecord yapmak profesyonel işi gibi bir şey onun için bungeecord nitrado en kötülerindendir ama tek server aldığında baya iyidir.[DOUBLEPOST=1394553915,1394553868][/DOUBLEPOST]Özelden gelirsen sana yardımcı olabilirim.