Adminlerin hepsi uzman ve bilgili adminler mesajınız için teşekkür ederimAdalet 0 10 yaşında para verenleri admin yapıyorlar yan hesabına vip üyelik verip oynuyor adam bravo. sunucudan ban attılar banada sen "kill aurosun" diyerek kanıt varmı diyorum? susuyolar oynayıpda zamanınızı harcamayın.
Buyrun neden online çekemez anlatın sunucunun neyi eksik anlatın sunucunun pluginlerine birçok para ödenmiştir ve dandik hostinglerde barınmıyor ovh'den alınmaŞu youtube daki çocuk olmasa bukadar online çekebilecekmiydiniz orası farklı konu ama sunucu güzel![]()
Kafasına göre olmuyor o işler kemale veya bana gelip deseydin biz çözerdik sorunu eğer sorunu çözmeseydik haklısın yazardın msj şu an post kasıyorsunKafasına göre ban atan uzman profesyonel admin kadrosu sunucu güzel fakat...
Sen herşeyi paradan ibaret sayıyorsun herhalde ? 1.8 de sadece faction olması bile yeterli bir sebep istediği kadar gelişmiş olsun 1.8 de bukadar online çeken faction server görmedim.Reklam olmasa 50 online ı geçeceğini sanmıyorum...Buyrun neden online çekemez anlatın sunucunun neyi eksik anlatın sunucunun pluginlerine birçok para ödenmiştir ve dandik hostinglerde barınmıyor ovh'den alınma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Her mesaj atana yanıt veriyorsun ve başkasına post kasıyor diyorsun ? Sen mi o mu sorusunu soracağım. Youtuber olmasa hiçbir şey yapamazdınız plugin filan eskidendi iyi olunca sunucunun tutması.Kafasına göre olmuyor o işler kemale veya bana gelip deseydin biz çözerdik sorunu eğer sorunu çözmeseydik haklısın yazardın msj şu an post kasıyorsun
İşte insanın fikri neyse zikri o olur o kadar emek verdik iyi sunucu olsun lag sorunu vb sorunlar olmasın diye boş konuşuyorsun haddini bil şimdi gelelim niye reklam attık Türkiye'de 1.8 sunucu mu var Adam akıllı yok 1.9 çıktı anladın mı kardeşimSen herşeyi paradan ibaret sayıyorsun herhalde ? 1.8 de sadece faction olması bile yeterli bir sebep istediği kadar gelişmiş olsun 1.8 de bukadar online çeken faction server görmedim.Reklam olmasa 50 online ı geçeceğini sanmıyorum...
Serverin kurucularından olduğum için msj atıyorum evet boş konuşmuyorum yalnız istemeyen oynamaz o kadar netHer mesaj atana yanıt veriyorsun ve başkasına post kasıyor diyorsun ? Sen mi o mu sorusunu soracağım. Youtuber olmasa hiçbir şey yapamazdınız plugin filan eskidendi iyi olunca sunucunun tutması.
Neden 1.8 yok hiç düşünmedinmi ? Online olmadığı için sen hala sunucu böyle sunucu şöyle diyorsun ben senin sunucunda eksik var demiyorum reklam olmasa böyle olurmuydu diyorum bukadar atarın sebebi ney ?İşte insanın fikri neyse zikri o olur o kadar emek verdik iyi sunucu olsun lag sorunu vb sorunlar olmasın diye boş konuşuyorsun haddini bil şimdi gelelim niye reklam attık Türkiye'de 1.8 sunucu mu var Adam akıllı yok 1.9 çıktı anladın mı kardeşim
İğneleyici laflar atarsan iğneleyici laflar alırsın bizde insanız akşama kadar kaç kişi ile uğraşıyoruz ama şimdi online yok diyorsun işte youtuber reklam attığı için insanlar 1.8 geçiyor mübarek kardeşimNeden 1.8 yok hiç düşünmedinmi ? Online olmadığı için sen hala sunucu böyle sunucu şöyle diyorsun ben senin sunucunda eksik var demiyorum reklam olmasa böyle olurmuydu diyorum bukadar atarın sebebi ney ?
İlk mesajıma bak istersen kimin yersiz tepki verdiğini anlarsın :hmm:İğneleyici laflar atarsan iğneleyici laflar alırsın bizde insanız akşama kadar kaç kişi ile uğraşıyoruz ama şimdi online yok diyorsun işte youtuber reklam attığı için insanlar 1.8 geçiyor mübarek kardeşim
Ben normalde oyuncularıma ve arkadaşlarıma böyle konuşmam ama o kadar aylık emek var ve ayrı olarak iğneleyici laflar atıyorsunuzİlk mesajıma bak istersen kimin yersiz tepki verdiğini anlarsın :hmm: