' WeirdCraftTR ' | Skyblock - Faction - EggWars - Rush - Survival - SkyWars ve Fazlası ! +100 Online

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adalet olmayan yerde kimse oynamaz zaten 10 yaşındaki çoluk çocuk admin olup yan hesabına vip veriyor zaten oynayan birisinde mantık aramak gereksiz.

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu youtube daki çocuk olmasa bukadar online çekebilecekmiydiniz orası farklı konu ama sunucu güzel :)

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adalet 0 10 yaşında para verenleri admin yapıyorlar yan hesabına vip üyelik verip oynuyor adam bravo. sunucudan ban attılar banada sen "kill aurosun" diyerek kanıt varmı diyorum? susuyolar oynayıpda zamanınızı harcamayın.
Adminlerin hepsi uzman ve bilgili adminler mesajınız için teşekkür ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu youtube daki çocuk olmasa bukadar online çekebilecekmiydiniz orası farklı konu ama sunucu güzel :)
Buyrun neden online çekemez anlatın sunucunun neyi eksik anlatın sunucunun pluginlerine birçok para ödenmiştir ve dandik hostinglerde barınmıyor ovh'den alınma

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kafasına göre ban atan uzman profesyonel admin kadrosu sunucu güzel fakat...

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buyrun neden online çekemez anlatın sunucunun neyi eksik anlatın sunucunun pluginlerine birçok para ödenmiştir ve dandik hostinglerde barınmıyor ovh'den alınma

Sen herşeyi paradan ibaret sayıyorsun herhalde ? 1.8 de sadece faction olması bile yeterli bir sebep istediği kadar gelişmiş olsun 1.8 de bukadar online çeken faction server görmedim.Reklam olmasa 50 online ı geçeceğini sanmıyorum...

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafasına göre olmuyor o işler kemale veya bana gelip deseydin biz çözerdik sorunu eğer sorunu çözmeseydik haklısın yazardın msj şu an post kasıyorsun

Her mesaj atana yanıt veriyorsun ve başkasına post kasıyor diyorsun ? Sen mi o mu sorusunu soracağım. Youtuber olmasa hiçbir şey yapamazdınız plugin filan eskidendi iyi olunca sunucunun tutması.

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen herşeyi paradan ibaret sayıyorsun herhalde ? 1.8 de sadece faction olması bile yeterli bir sebep istediği kadar gelişmiş olsun 1.8 de bukadar online çeken faction server görmedim.Reklam olmasa 50 online ı geçeceğini sanmıyorum...
İşte insanın fikri neyse zikri o olur o kadar emek verdik iyi sunucu olsun lag sorunu vb sorunlar olmasın diye boş konuşuyorsun haddini bil şimdi gelelim niye reklam attık Türkiye'de 1.8 sunucu mu var Adam akıllı yok 1.9 çıktı anladın mı kardeşim

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her mesaj atana yanıt veriyorsun ve başkasına post kasıyor diyorsun ? Sen mi o mu sorusunu soracağım. Youtuber olmasa hiçbir şey yapamazdınız plugin filan eskidendi iyi olunca sunucunun tutması.
Serverin kurucularından olduğum için msj atıyorum evet boş konuşmuyorum yalnız istemeyen oynamaz o kadar net :)

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte insanın fikri neyse zikri o olur o kadar emek verdik iyi sunucu olsun lag sorunu vb sorunlar olmasın diye boş konuşuyorsun haddini bil şimdi gelelim niye reklam attık Türkiye'de 1.8 sunucu mu var Adam akıllı yok 1.9 çıktı anladın mı kardeşim

Neden 1.8 yok hiç düşünmedinmi ? Online olmadığı için sen hala sunucu böyle sunucu şöyle diyorsun ben senin sunucunda eksik var demiyorum reklam olmasa böyle olurmuydu diyorum bukadar atarın sebebi ney ?

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden 1.8 yok hiç düşünmedinmi ? Online olmadığı için sen hala sunucu böyle sunucu şöyle diyorsun ben senin sunucunda eksik var demiyorum reklam olmasa böyle olurmuydu diyorum bukadar atarın sebebi ney ?
İğneleyici laflar atarsan iğneleyici laflar alırsın bizde insanız akşama kadar kaç kişi ile uğraşıyoruz ama şimdi online yok diyorsun işte youtuber reklam attığı için insanlar 1.8 geçiyor mübarek kardeşim

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İğneleyici laflar atarsan iğneleyici laflar alırsın bizde insanız akşama kadar kaç kişi ile uğraşıyoruz ama şimdi online yok diyorsun işte youtuber reklam attığı için insanlar 1.8 geçiyor mübarek kardeşim

İlk mesajıma bak istersen kimin yersiz tepki verdiğini anlarsın :hmm:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Genellikle banlanan oyuncular buraya toplandığı için hiçbirine laf yetiştirmek istemiyoruz. Sanki aylık 500 TL ödemek çok kolaymis gibi konusuyorsunuz. Sunucuyu kar için acmis olsak nitradodan acardik

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi