' WeirdCraftTR ' | Skyblock - Faction - EggWars - Rush - Survival - SkyWars ve Fazlası ! +100 Online

Oguzhan3148

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sa oyundaki nickim OguzhanBaba ban yedim durup dururken bugün hi hack herkezi warp ormana çekiyodu galiba beni sandınız sonra ban attınız ben yapmadım hesabı açarsanız sevinirim

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
sa oyundaki nickim OguzhanBaba ban yedim durup dururken bugün hi hack herkezi warp ormana çekiyodu galiba beni sandınız sonra ban attınız ben yapmadım hesabı açarsanız sevinirim
Skypeden iletişime geçin. Otwkugamer001

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar efendim Minecraft ismim Risus Sunucuya ilk defa girmeme rağmen ban yemiş gibi gözüküyorum Register bile çekemedim :(

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sırf pluginleri orjinal oldugu için hoşuma gitti , sonuçta çoğu şey her sunucuda var artık . Kutudur rütbedir. Skyblock bakmadım alanım faction oldugu için klan savası güzel olmus. Eğerki yanlış görmedi isem kutulardaki crateplus plugini olmalı para ile alınca baya editlenebiliyormus demek ^^ Başarılar .

okan_kaa31

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Serverden adminlerden birisi bu ARW200'ü banlarsa sevinirim ve bir kaç gün önce ise onla arenada pvp attığımızda p4 set olduğm hlde beni kesebildi p4 kılıçla :/

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Serverden adminlerden birisi bu ARW200'ü banlarsa sevinirim ve bir kaç gün önce ise onla arenada pvp attığımızda p4 set olduğm hlde beni kesebildi p4 kılıçla :/
Öncelikle merhaba, oyun için sorunlarınızı skype adresimizden iletirseniz daha iyi olur. İletişim Adresi : otakugamer001. İyi oyunlar dileriz

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Sunucuya rush eklenmiştir. İyi oyunlar dileriz.

SkyWars ve EggWars eklenmiştir.