WG ve WE

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne ders vermesi ya ? Burda yardım amaçlı konu açtım diyorum.Senin gibi 1000 konu kasmadım.Bunu anla yani.Yeter artık.Bıktı bu forum senden.

Aaa beni tanıyan biri var ne kadarda güzel :sırıtmak:
Haklısın yardıma bak :sırıtmak:Arkadaşlar //set 45,20 yaparsanız cam ile karışık tuğla yapar.
Lan adam //set'in ne olduğunu bilmiyor sen gelmiş tuğla ile cam karıştırıyosun . :sırıtmak:
Ha bu arada birdaha 1000 konu kasacak kadar aptal değilim.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hhahahhahah ASADAS:DfsADAS Güleyim bari.Konumda nerede set yazıyo bi baksana imzamdan :D

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hhahahhahah ASADAS:DfsADAS Güleyim bari.Konumda nerede set yazıyo bi baksana imzamdan :sırıtmak:

Ben onu örnek olarak vermiştim ama sayıyım hatalarını.
-//wand yazarsaniz tahta balta alırsınız demişsin yanlış(ayarlarından tahta balta , altın balta vb itemlere dönüştürülebilir)
-Konu içeriği renksiz bazu komutları göremedim galiba.
-/region define wgismi yazmışsın.Bazı moron arkadaşlarımız "wgismi" bölümünüde komut zannediyorlar.(Cidden başıma geldi)
-Temel Flag demişsin adama Flag'i anlattın mı ?
-Temel Flag demişsin. construct,deny-spawn,chest-acces Nerede bunlar ?
-/region flag lapis build allow demişsin adam ID'yi hangi aralığa yazacağını bilmiyor sen lapis diyosun build diyosun allow diyosun.
-Konuya Flag'lar ile dalış yapmışsın ki Flaglar worldguard'in %20'sini kaplar ve üstelik en zor kısımlardan biridir.

Daha fazfla saymama gerek yok.Adamlara öğretmek yerine kafalarını karıştırıyosun.

Konularınıza az özen gösterin. :melek:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben onu örnek olarak vermiştim ama sayıyım hatalarını.
-//wand yazarsaniz tahta balta alırsınız demişsin yanlış(ayarlarından tahta balta , altın balta vb itemlere dönüştürülebilir)
-Konu içeriği renksiz bazu komutları göremedim galiba.
-/region define wgismi yazmışsın.Bazı moron arkadaşlarımız "wgismi" bölümünüde komut zannediyorlar.(Cidden başıma geldi)
-Temel Flag demişsin adama Flag'i anlattın mı ?
-Temel Flag demişsin. construct,deny-spawn,chest-acces Nerede bunlar ?
-/region flag lapis build allow demişsin adam ID'yi hangi aralığa yazacağını bilmiyor sen lapis diyosun build diyosun allow diyosun.
-Konuya Flag'lar ile dalış yapmışsın ki Flaglar worldguard'in %20'sini kaplar ve üstelik en zor kısımlardan biridir.

Daha fazfla saymama gerek yok.Adamlara öğretmek yerine kafalarını karıştırıyosun.

Konularınıza az özen gösterin. :melek:

1- //wand yazarsak tahta balta alırız demedim.//wand yazarak ya da elimize tahta balta alarak dedim
2- Konu içeriğini renkli yaptım.Ama sonra Bi bug oluştu renkler gözükmedi.Bende bazı yerleri gri yaptım.
3-Flag ı anlattım.Konuyu detaylı okuyaydın görürdün.
4-Construct,deny-spawn filan onlara nasıl bakıldığını yazdım.Çok istiyorsan tekrar yazarım.
5-Hangi aralığa yazacağınıda anlattım.
6-Konuya flaglar ile dalış yapmadım.Region define gibi komutlardan başladım direk flaglara geçtim.

Var mı daha sorun ?

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1- //wand yazarsak tahta balta alırız demedim.//wand yazarak ya da elimize tahta balta alarak dedim
2- Konu içeriğini renkli yaptım.Ama sonra Bi bug oluştu renkler gözükmedi.Bende bazı yerleri gri yaptım.
3-Flag ı anlattım.Konuyu detaylı okuyaydın görürdün.
4-Construct,deny-spawn filan onlara nasıl bakıldığını yazdım.Çok istiyorsan tekrar yazarım.
5-Hangi aralığa yazacağınıda anlattım.
6-Konuya flaglar ile dalış yapmadım.Region define gibi komutlardan başladım direk flaglara geçtim.

Var mı daha sorun ?

Neyse bizim bi hocamız vardi ilkokulda.Hasan hoca.Türkçe hocasıydı notuda kıtdı biraz.Hep Sözlüme 20 verirdi.
Sıra bende
"owen_1 20 Otur !"(slap!!!)

Bu arada iyi bir yalancıda değilsin daha iyi bahaneler bulmaya çalış .

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne yalancısı ya ? Bi git işine.Konuya bakarsan flaglar ile ilgili dalış yapmadım.FLAGLARI ANLATACAĞIM dedim.Hangi aralığa yazacağını anlattım.Diğer flaglara nasıl bakılacağını yazdım.Genelde kullanılan flagları düzgün bir şekilde anlattım.(spawn flaglarını filan) Daha ne arkadaşım ? Bana burda klavye artisliği yapıyorsun.