WG yapmak yardım

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
BAK ilk önce wg yapcan yeri editle (tahta baltayla seç).Dahasonra /region claim kişiadı yeradı bu kadar.:p

Helepolis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1- eline tahta baltayı al.
2- wgliyeceğin yeri balta ile ilk başta sol klik, sonra sağ klik ile belirle.
3-/expand_vert <----(Bu seçtigin alanı bedrocktan Sky'a kadar yapar.)
4- /region_define [Bölge adı] [nick]
5- /region_addmember <----(Bu ise WGli alana başka bir kişi eklemek için.)

yardımcı olmuşumdur sanırım.

hanza

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok Sağol ama ben orman yapmak istioyrum herkesin kırabileceği biryer yani.AMA herkesn adını listeye yazarak yapmak istemiyorum acaba herkesi kısa bir şekilde yapmnın bir yolu varmı

_DeZoR_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sen galiba wg ayarını yanlış yapmış olabilirsin. İnternetten araştır vardı ilk baş bendede adminler hariç hiç kimse bi yeri kıramıyordu.

hanza

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya hayır demek istediğim şu orman ya herkes ev yapabilir her şeyi yapabilr wg yapmayı biliyorum ama ben /reigon define all gibi bir komuttan bahswediyorum herkesi içine alacak br kod yani

ProStrikes1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bak önce tahta baltayı alıyosun sonra //expand vert diyosun /region define [isim] diyosun
ve eğer orayi birine vereceksen /region addowner [isim] [oyuncuismi]

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece böyle bitmiyo
Mob Doğmasını engellemek :
./region flag wgadi mob-spawning deny
pvp kapama :
/region flag wgadi pvp deny

mylove74

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba;
alperdemir hatan çok fazla ilk önce tahta balta ip al.
daha sonra aşşagıdan yukarı doğru wg lenicek yeri seç.Ardından //region define isim sahip
ÖR:
//region define Arsa mylove74 gibi bu sistem Wold edit ekidir.Nasıl //set 1 diyorsan aynı öyle seçiceksin ama kodu //region define isim sahip olucak.
EDİT: Alperdemir sen faction la karıştırdın galiba //region claim filan :D

akenathon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben msela bi alanı wgledim sadece o alanı kıramıcaklar üstüne bir şey ekleyebilirler birde sandıkları açabilsinler istiyorm mesela yataklarda yatabilsinler nasil yapablirm böyle ayrı :S