Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1- eline tahta baltayı al.
2- wgliyeceğin yeri balta ile ilk başta sol klik, sonra sağ klik ile belirle.
3-/expand_vert <----(Bu seçtigin alanı bedrocktan Sky'a kadar yapar.)
4- /region_define [Bölge adı] [nick]
5- /region_addmember <----(Bu ise WGli alana başka bir kişi eklemek için.)
Çok Sağol ama ben orman yapmak istioyrum herkesin kırabileceği biryer yani.AMA herkesn adını listeye yazarak yapmak istemiyorum acaba herkesi kısa bir şekilde yapmnın bir yolu varmı
Çok Sağol ama ben orman yapmak istioyrum herkesin kırabileceği biryer yani.AMA herkesn adını listeye yazarak yapmak istemiyorum acaba herkesi kısa bir şekilde yapmnın bir yolu varmı
ya hayır demek istediğim şu orman ya herkes ev yapabilir her şeyi yapabilr wg yapmayı biliyorum ama ben /reigon define all gibi bir komuttan bahswediyorum herkesi içine alacak br kod yani
Arkadaşım bak önce tahta baltayı alıyosun sonra //expand vert diyosun /region define [isim] diyosun
ve eğer orayi birine vereceksen /region addowner [isim] [oyuncuismi]
Merhaba;
alperdemir hatan çok fazla ilk önce tahta balta ip al.
daha sonra aşşagıdan yukarı doğru wg lenicek yeri seç.Ardından //region define isim sahip
ÖR:
//region define Arsa mylove74 gibi bu sistem Wold edit ekidir.Nasıl //set 1 diyorsan aynı öyle seçiceksin ama kodu //region define isim sahip olucak.
EDİT: Alperdemir sen faction la karıştırdın galiba //region claim filan
arkadaşlar ben msela bi alanı wgledim sadece o alanı kıramıcaklar üstüne bir şey ekleyebilirler birde sandıkları açabilsinler istiyorm mesela yataklarda yatabilsinler nasil yapablirm böyle ayrı
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.