Wgli alana claim atma sorunu

Reklmci123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim axitr den bir serverim var ahmetmelihtr son plugin paketini kullanıyorum faction pluginin dosyası yok mstore diye bir dosya var diyorlar doğru orda var ama wgli alana claim atabiliyorlar nasıl ayarlıyacağım
1.8 farklı bir factions pl sini kullanınca chatta farklı yazılar çıkıyor yardım edin lütfen değişmek istemiyorum belki başkasındada bu hata vardır çözmüş oluruz lütfen
factions_board
factions_faction
factions_mconf
factions_mflag
factions_mperm
factions_mplayer
massivecore_aspect
massivecore_mconf

gibi dosyalar var wgli alana claim atmasını nerden ayarlıyacağım birisi yardım etsin lütfen açılış yapamıyorum

Tuloen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1. Çözüm factions_mconf giriniz config.yml ye giriniz orada "worldGuardChecking" = true, yapınız false ise

2. Çözüm /Region flag <wgadı> blocked-cmds /f claim Şeklinde Deneyiniz

Reklmci123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. Çözüm factions_mconf giriniz config.yml ye giriniz orada "worldGuardChecking" = true, yapınız false ise

2. Çözüm /Region flag <wgadı> blocked-cmds /f claim Şeklinde Deneyiniz

instance.json var ondada öyle bir şey yok 2. çözümde arsalarda işe yaramaz sonsuz sonuçta

Tuloen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
factions_mconf'de instance.json'a giriniz [bende pek bilemiyorum artık deniye yanıla kusura bakmayın.]
oradan "worldsNoClaiming": [dünya_ismi], olarak deneyiniz plotme için ve spawn için fakat ayrı dünya olmalı yani world1 orman world2 spawn world3 ise plotme olarak deneyiniz

"worldsNoClaiming": [world2,world3],

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Factions plugininin içerisinde bulunan config.yml yapılandırmasını açtığında şu yeri bulup aşağıdaki gibi yaparsan düzelecektir.

Kod:
"worldGuardChecking": true,

Reklmci123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Factions plugininin içerisinde bulunan config.yml yapılandırmasını açtığında şu yeri bulup aşağıdaki gibi yaparsan düzelecektir.

Kod:
Öyle bir dosya yok işte oluşturmamış dosya

Kod:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bakın bu tür dosyalar var config you hiç öyle bir yazı yok f3 e basıp yazdığınızı yazdım ama öyle bir şey yok yardım edin

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
mstore değil factions pluginin içinde
plugins>factions>config.yml

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Factions dosyası yoksa klan nasıl açıyorlar claim nasıl çekiyorlar ?